FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BRAȘOV 2-0

VIDEO Gata cu emoțiile! » Pandurii au scăpat de grijile retrogradării după 2-0 cu Brașov

Paul Anton a marcat aseară în premieră în acest campionat
Paul Anton a marcat aseară în premieră în acest campionat

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2015 00:00

Gorjenii sînt ca și salvați de la retrogradare, în vreme ce "Steagul" mai are doar șanse teoretice, mai ales ținînd cont de programul dificil din ultimele 3 runde.

Edi Iordănescu a reușit să îi facă pe elevii săi să înțeleagă că înfrîngerea rușinoasă de etapa trecută, 0-1 la Chiajna, poate să fie uitată doar în cazul unei victorii cu Brașov, iar Anton și compania au înțeles din plin acest lucru.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Totuși, în startul partidei, oltenii au avut ceva probleme la construcție și echipa mai periculoasă a fost Brașovul. Oaspeții au intrat în mai multe combinații de efect și chiar au expediat șuturi periculoase spre poarta lui Mingote.

Devenit parcă un stil definitoriu pentru "stegari", după minutele în care au arătat calitate, cei care au deschis scorul au fost adversarii, prin Paul Anton, care a tras de la aproximativ 22 de metri, central. Mingea a intrat în "ațe" însă cu marele aport a portarului Iacob, șutul nefiind unul foarte periculos, iar parada sa parcă a cerut retrogradarea: 1-0!

În mitanul secund, stăpînii totali ai jocului au fost alb-albaștrii. Faza meciului a venit în minutul 77, cînd Mihai Roman i-a ridiculizat pe Goian și Cristi Ganea, faza terminîndu-se cu bară-gol: 2-0! Fiorii reci ai retrogradării au plecat definitiv din Tîrgu Jiu, în timp ce la Brașov s-a făcut brusc extrem de frig. Și etapa viitoare sub Tîmpa vine Steaua!

A explodat Eric!

În minutul 58, staff-ul tehnic al Pandurilor a hotărît să îl schimbe pe Eric de Oliveira cu Nicoară, după o evoluție modestă a brazilianului. Mutarea l-a surprins neplăcut pe Eric, care a ieșit de pe teren înjurînd și gesticulînd violent în direcția tribunei de unde "principalul" Edward Iordănescu a dictat schimbarea prin telefon, fiind suspendat. Nici cînd a ajuns în dreptul băncii de rezerve nu a încetat să protesteze, spre stupefacția colegilor aflați în zonă.

"La Pandurii eram obișnuiți cu obiective mărețe, dar acest sezon nu a decurs cum ne-am dorit. Din fericire, a venit Edi Iordănescu, care știe foarte bine cum să ne motiveze și acum, după această victorie, practic sîntem salvați de la retrogradare datorită lui Mister"
Paul Anton, căpitan Pandurii

"Eurgen Pîrvulescu nu a fost niciodată blatist! Dacă e el, înseamnă că sîntem și noi, toți jucătorii. E nașul meu și m-a durut cînd l-am văzut plîngînd pentru această nedreptate"
Eric de Oliveira, mijlocaș Pandurii

"A contat foarte mult că nu am marcat în prima repriză, cînd am avut cîteva momente bune. Nu am avut luciditate și nu am fost organizați bine. Oricum nu mai contează, ne gîndim deja la ultimele meciuri pe care le mai avem"
Adrian Szabo, antrenor FC Brașov

pandurii brasov 2 0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează