FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Gică Hagi e contrazis de Florin Răducioiu: „Doar vorbe! Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm”

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 14:41

Florin Răducioiu, 49 de ani, fost mare atacant al „Generației de Aur”, îl contrazice pe fostul său coleg, Gică Hagi, 54 de ani.

Răducioiu crede că în acest moment este greu ca o echipă din Liga 1 să joace direct în grupele UEFA Champions League, așa cum a propus Gică Hagi de mai multe ori (Detalii AICI).

„Am citit declaraţiile lui Gică. Evident că şi mie îmi pare rău că nu putem face parte din această lume selectă, dar e foarte greu. Nu cred că avem valoarea pentru a juca la acest nivel. Champions League înseamnă spectacol, bani și drepturi TV, pe care campionatul românesc nu le oferă în momentul de faţă. Ca atare, e normal că trebuie să luptăm ca să ajungem în aceste grupe. Valoarea fotbalului românesc este foarte slabă şi avem ce merităm!

Trebuie să trecem prin tururi preliminare, multe şi foarte grele. Practic am demonstrat că nu avem valoare şi că nu ajungem nici măcar să ne apropiem de grupe. Îl înţeleg pe Gică Hagi, pentru că e foarte bine să aperi interesele fotbalului românesc. Dar e foarte greu să intrăm în această elită. Admir curajul lui Gică. Nu cred că va fi simplu şi cred că vor fi doar vorbe”, a declarat Florin Răducioiu la TV Telekom Sport.

 

Citește și:

Gheorghe Hagi, comunicat de ultim moment după anunțul oficialităților din Constanța: „Exclud în totalitate această inițiativă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10218818200143025
Iulian Marian Ermeneanu  •  12 Mai 2019, 19:49

Normal că Hagi are dreptate. Aici nu e vorba de valoarea echipelor din România. E Liga Campionilor nu Liga celor de pe locul 2 sau 3.

zizu
zizu  •  12 Mai 2019, 16:58

Are dreptate! În afară de hagi,dragomir și alți câțiva,care vor doar să câștige ei bani,nimeni nu crede că avem un fotbal ,măcar bun! Acesta e rodul sabotării fotbalului românesc de către becali și de către ceilalți infractori,adulați și promovați de media

103179470776675
Sabin Ellak  •  12 Mai 2019, 15:40

De acord cu Raducioiu! Nivelul si valoarea fotbalului romanesc este mult sub limita asteptarilor si posibilitatilor !Este un campionat slab,fara jucatori de elita !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează