FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - RAPID 0-1

VIDEO Grădiniţa rezistă! » Autogolul lui Creţu şi paradele lui Pecanha au asigurat victoria Rapidului la Iaşi, scor 1-0

Crețu (stînga, în duel cu Ciolacu) le-a dat o mînă de ajutor bucureștenilor, îngropîndu-și propria echipă
Crețu (stînga, în duel cu Ciolacu) le-a dat o mînă de ajutor bucureștenilor, îngropîndu-și propria echipă

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 22:23

Giuleştenii au cîştigat aseară graţie autogolului lui Creţu, dar şi paradelor fenomenale ale lui Pecanha.

Planeta se scufundă, Rapidul, nu! Aceasta a fost senzaţia lăsată în startul jocului de o echipă care a uitat de necazurile patronului cu justiţia, de insolvenţă, de cele 17 plecări din iarnă ori de cele patru absenţe de aseară.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Drept urmare, chiar dacă benzile oaspeţilor au fost alcătuite din puşti care pînă mai ieri jucau în Liga a 3-a, giuleştenii au preluat frîiele jocului repede, Creţu dîndu-le o mînă de ajutor (4): 0-1! Iaşiul a reacţionat, însă Avrămia (9), Hergelegiu (15) şi Staton (24), bară latarelă, nu au găsit ţinta, iar puştii intrau la vestiare în avantaj.

Gazdele nu au avut mai mult spor nici după pauză, actul doi avînd un caracter echilibrat în ciuda unei superiorităţi teritoriale a moldovenilor. Jucătorii tineri din lotul lui Rada au rezistat eroic, dar marele merit pentru scorul de pe tabelă i-a aparţinut veteranului brazilian Pecanha (33 de ani). Cele mai mari ocazii au apărut pe sfîrşit, atunci cînd Moutinho (78) şi Pătulea (79) nu au reuşit să treacă de portarul sud-american.

La umbra lui Pancu, grădiniţa Rapidului a reuşit să cîştige în Copou, dar derby-ul de săptămîna viitoare cu Dinamo îi sperie pe puştii abia obişnuiţi cu nebunia din Liga 1.

Pancu huiduit
Căpitanul Rapidului nu a fost primit aşa cum se cuvenea în oraşul său natal. Atît la pauză, cît şi în timpul meciului, ieşeanul a fost huiduit copios de mai mulţi fani ai CSMS-ului. Pancone a jucat la Iaşi timp de trei sezoane, între 1994 şi 1997. El a fost schimbat de Marian Rada în minutul 60 cu Nicolae Grigore, moment în care fanii din Copou l-au înjurat şi huiduit din nou.

"Îi felicit pe jucătorii mei, mai ales pe cei care au debutat în prima divizie. Au făcut un meci excelent, cred că sîntem cu toţii pe drumul cel bun" (Marian Rada, antrenor Rapid)

"Pancu ne ajută foarte mult cu experienţa lui. Şi-a făcut şi azi treaba, deşi a fost răcit toată săptămîna şi nu s-a putut antrena cum trebuie" (Marian Rada, antrenor Rapid)

560643-caseta-csms-rapid.jpg

ALTE ŞTIRI:

Grigorescu a făcut infarct!
Nicolae Grigorescu (58 de ani) trece prin momente grele la Timişoara, unde a fost internat după ce a suferit un infarct. Fostul mare tuşier român a fost transportat de urgenţă la spital, după ce vineri dimineaţă a suferit un infarct, conform DigiSport. Grigorescu e ultimul român care a arbitrat la un Campionat Mondial, fiind prezent la turneul final din 1998. El a oficiat şi la finala Champions League din 1995, unde a fost asistentul lui Crăciunescu la meciul Ajax - AC Milan 1-0.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
cornelflore
cornelflore  •  24 Februarie 2013, 15:43

DA O ECHIPA TANARA CU UN PORTAR FOARTE BUN SI UN ST GRIGORE IMPERIAL !!!!!!! PACAT CA ACESTII COMENTATORI VAD NUMAI OSAIDURI SI 11 M ?????SI O ECIPA POLI IASI IMPERIALA !!!!!OARE II IAU DE PE STRADA SI II PUN SA COMENTEZE MECIURI DE FOOTBAL??????

inginerul.
inginerul.  •  24 Februarie 2013, 15:29
Postat de pescarul.amator pe 24 Februarie 2013, 15:25

nu te-ai gandit ca poate sunt scatofagi? aaa, scuze fericitule , sa nu crezi ca te complimentez, inseamna ca mananci substanta maronie si ca-ti face placere

Ma refeream la ''suntfericit'', mai citeste odata ce am scris...

pescarul.amator
pescarul.amator  •  24 Februarie 2013, 15:25
Postat de inginerul. pe 24 Februarie 2013, 15:16

Echipa de suflet a lui Arsinel este Sportul Studentesc. Ma indoiesc ca soprana Felicia Filip are vreo legatura cu fotbalul. Unii de pe acest forum mananaca prea multa substanta maronie.

nu te-ai gandit ca poate sunt scatofagi? aaa, scuze fericitule , sa nu crezi ca te complimentez, inseamna ca mananci substanta maronie si ca-ti face placere

Vezi toate comentariile (27)
Comentează