FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Mihai Teja despre etnia care îl leagă de Gigi Becali: „Suntem foarte uniți”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 09:46

Mihai Teja (41 de ani), în prezent antrenorul lui FC Voluntari, a fost întrebat despre relația dintre el și Gigi Becali, fostul său patron de la FCSB.

„Nu sunt rudă cu Becali, fac parte din etnia aromânilor, iar noi în mare parte ne cunoaștem, pentru că suntem o comunitate mică. Suntem foarte uniți și apropiați unii de ceilalți.

Într-adevăr, există și anumite clase sociale, cipan, șamd. Dar eu nu țin cont de astfel de lucruri”, a spus Teja la GSP Live.

VEZI ȘI:

VIDEO GSP LIVE // Poveste amuzantă cu Mihai Teja și Rednic: „I-am spus «Mircea, bagă un mijlocaș ofensiv!». Și am luat vreo patru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
burgman
burgman  •  19 Februarie 2020, 17:39

Mihăiță, s-a văzut cât de uniți și cât vă respectați unii pe alții, nen-tu Gigi te-a scuipat ca pe-o măsea stricată. Brânza-i pe bani, niciunde vorba asta nu are atâta valoare ca la machidoni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează