FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Poveste amuzantă cu Mihai Teja și Rednic: „I-am spus «Mircea, bagă un mijlocaș ofensiv!». Și am luat vreo patru”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 09:31

Mihai Teja (41 de ani), în prezent tehnicianul lui FC Voluntari, a povestit o întâmplare amuzantă din cariera de secund, când făcea parte din staff-ul tehnic al lui Mircea Rednic la Mouscron. 

„Eram la Mouscron, cu Mircea Rednic, și jucam cu Genk. La un moment dat, a fost eliminat un jucător de la noi și jucam în 9 oameni de câmp. Era o situație de criză.

Conducea Genk, iar eu i-am spus «Mircea, trebuie să forțăm, să punem presiune. Suntem în inferioritate și trebuie să reacționăm. Scoatem un mijlocaș central defensiv și introducem unul ofensiv». M-a ascultat și am luat vreo patru goluri. Mi-am dat seama că am greșit”, a declarat Teja la GSP Live.

Meciul la care se referă Teja a avut loc în 2017, în play-off-ul pentru Europa League din Belgia, când Mouscron a fost învinsă de Genk, 0-6. La pauză, Genk avea 2-0, iar echipa antrenată de Rednic și Teja l-a schimbat pe închizătorul Nkaka cu vârful Matulevicius. Adversarii au marcat de trei ori în primele 10 minute ale reprizei!

„Am o poveste interesantă și alături de Bergodi. Jucam un meci la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, era 0-0 sau 1-1 prin minutul 70. Până în acel moment, nu eram foarte apropiat de Bergodi, nu-l cunoașteam foarte bine. Prin minutul 75, cred, spune Cristiano: «Trebuie să facem o schimbare!». Iar eu i-am sugerat că ar trebui să-l introducem pe teren pe Kapetanos, pentru că ne-ar ajuta foarte mult. A intrat și a dat gol” - Mihai Teja, la GSP Live

VEZI ȘI:

Cum a învins-o Mihai Teja pe Dinamo: „Am simțit tot timpul că putem câștiga”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maccsero
maccsero  •  19 Februarie 2020, 12:22

Păi așa fac echipa marii antrenori? Îi întreabă pe secunzi? Vreau și eu 200.000 pe an ca să dau declarații și să-mi facă ”stafful” treaba.

sasesase
sasesase  •  19 Februarie 2020, 11:27

Deci înțelegem și noi ce mari antrenori sunt Rednic și Teja :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează