FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-2

VIDEO GSP LIVE Porumboiu laudă arbitrajul lui Istvan Kovacs și râde de FCSB: „Norocul lor proverbial începe să apară”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 23:09

Fostul arbitru Adrian Porumoiu a vorbit la GSP Live despre meciul câștigat de FCSB la Poli Iași, scor 2-1.

„Norocul proverbial de la FCSB începe să apară. A fost penalty clar la Tănase. Nu sunt probleme acolo. Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost bun. Face parte dintr-o brigadă omogenă. 

Nu cred că se pune problema ca FCSB să nu intre în play-off. N-ar avea farmec play-off-ul fără ei. Dinamo trebuie să câștige toate meciurile de aici înainte pentru a merge în play-off. Nici Gaz Metan n-are o echipă rea”, a declarat Porumboiu la GSP Live.

Porumboiu a vorbit și despre scrisoarea lui Burleanu către Hagi: „Dintre toți care au fost invitați acolo, primul trebuia să fie Gică Hagi. N-am citit scrisoarea lui Burleanu, dar e bine că și-a cerut scuze”.

Vezi și:

Bogdan Vintilă, dezvăluiri din vestiar: „Le-am spus asta fundașilor și, din păcate, am avut dreptate” + „Pregătesc niște surprize”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
patratel2019
patratel2019  •  04 Decembrie 2019, 08:03

Si cum radea Porumboiu!? Ca nu rezultă din ce scrieți voi? Oricum lui Porumboiu îi pute gura de o bună bucată de vreme. Are venin in el cat pentru 3 vieți!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează