FOTBAL  »  Superliga  »  REȘIȚA

VIDEO GSP LIVE // Poveste incredibilă cu Dorinel Munteanu: „Am fost cu el în arest. Aveam o oală în care ne spălam hainele și ne fierbeam și crenvurștii”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 11:35

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, a fost invitat la GSP Live și a povestit o întâmplare din sezonul 1987-1988, când era coleg la CSM Reșița cu Dorinel Munteanu.

„Am fost coleg cu Dorinel Munteanu la Liga 2 la Reșița. Stăteam în cameră amândoi. Am fost și la arest cu el. Eram în Armată și întârziam de la antrenamente

Seara aveam prezența la unitatea militară. Am ajuns la unitate cu un sfert de oră mai târziu. Toată noaptea am dormit în niște paie. Ne-au dat apă. Aveam o oală în care ne spălam hainele și ne fierbeam și crenvurștii”, a declarat Gabriel Răduță la GSP Live.

Gabriel Răduță a jucat atacant de-a lungul carierei pentru CSM Reșița, Sportul Studențesc, Dinamo, FC Brașov și Wuppertaler.

Vezi și:

DINAMO // Florin Prunea nu a mai rezistat! S-a luat de Mihai Stoica, după ultimele ironii: „Ciocu' mic, noi nu suntem în acea situație”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează