FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - POLI IAȘI 0-3

VIDEO » Iașiul se impune la Târgu Mureș, după o primă repriză perfectă

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 18:42

Poli Iași s-a impus în deplasare, în fața formației ASA Târgu Mureș cu scorul de 3-0, în etapa a treia a Ligii 1.

FINAL » ASA - Poli Iași 0-3
Bole '16, Andrei Cristea '35, Târșa '43
Vezi AICI liveTEXT/VIDEO

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a avut nevoie de o singură repriză pentru a decide soarta meciului de pe Stadionul "Trans-Sil".

Bole a deschis scorul în minutul 16, când a preluat excelent o pasă primită de la Andrei Cristea și l-a învins pe Stăncioiu cu un șut din interiorul careului.

Mijlocașul maghiar i-a returnat favorul lui Cristea cu 10 minute înainte de pauză, când a executat o lovitură liberă în careu, iar decarul oaspeților a profitat de o intervenție stângace a lui Emil Dică și a trimis mingea în poarta ardelenilor.

Cu trei minute înainte de finalul primei reprize, Târșa a bifat a treia reușită a Iașiului, după o pasă primită de la Andrei Cristea în apropierea punctului de la 11 metri.

ASA nu a pus probleme în repriza a doua, iar târgmureșenii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1 și cu o penalizare de șase puncte, în timp ce Iașiul ajunge pe poziția a doua, la egalitate de puncte cu Dinamo și liderul FC Voluntari.

Echipele de start: 

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu - Candrea, Cordoș, M. Constantin, Dobrosavlevici - E. Dică, Kuku - Hamed, Zicu, Feketics - A. Ioniță I
Antrenor: Dario Bonetti

Poli Iași:
Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu - Bole, Mitici, Târșa, Ciucur - V. Gheorghe, Cristea
Antrenor: Nicolo Napoli

 
 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
travka
travka  •  06 August 2016, 08:41
Postat de rakanishu pe 05 August 2016, 22:12

Foc de paie zic eu cu Voluntariu si Iasiu...eu inca mai visez la un campionat ca pe vremuri ( Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova, Poli Timisoara, Petrolu, etc )...fara satelitii astia ai bucurestiului sau ai constantei...

mai ai de asteptat vreo 5 ani cel putin :))

pol1iasi
pol1iasi  •  05 August 2016, 23:07
Postat de nebraska pe 05 August 2016, 22:01

Rupi palnie,virginul de 65 de ani:)))

Am vb cu Voicu la pauza si l-am rugat sa se opreasca si sa nu mai marcheze, din respect fata de adversar :) din pacate, nu va vad bine pe viitor...Bonetti si-a dat demisia

stef4n.
stef4n.  •  05 August 2016, 22:38

Dumnezeule, ma uit la Zicu asta. Nu inteleg cum poate fii pastrat in teren. Pur si simplu este spectator. Nivelul de fotbal in liga noastra cu jucatori precum Zicu este de rasul lumii. Cum poti ca jucator profesionist sa MERGI o repriza intreaga? Cum este posibil ca antrenor, sa tii o asemenea EPAVA in primul 11 (sau in echipa) cand ai atatia tineri care pot evolua de 100 de ori mai bine si care macar pot ALERGA pe teren?! La cum joaca ASA, este o clar candidata la retrogradare.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează