FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VIITORUL 4-1

VIDEO K.O. rapid » Cu 6 puncte din 3 meciuri, Mulţescu a îndepărtat Gazul de zona retrogradării

Llullaku a contribuit cu o dublă la victoria medieşenilor
Llullaku a contribuit cu o dublă la victoria medieşenilor

Articol de - Publicat sambata, 09 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 22:51

Medieşenii s-au distrat cu puştii lui Hagi, 4-1. Ardelenii aveau deja un avantaj de 3 goluri după numai o jumătate de oră de joc.

Pînă la venirea lui Mulţescu, Gaz Metan obţinuse numai 5 victorii în 19 partide. " SMURD-ul de serviciu" a descoperit imediat semne vitale la gruparea ardeleană. Cu Viitorul, medieşenii au încheiat rapid conturile.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Prima fază fixă a penalizat naivitatea fundaşilor constănţeni. Bawab a reluat nestingherit din 4 metri centrarea lui Petre (3). Gazdele au oferit apoi un recital de ratări, dar Llullaku şi-a liniştit antrenorul, după ce a trimis în dreapta lui Buzbuchi o minge aruncată în careu de Avram (17).

Oamenii lui Anghel au continuat să doarmă-n ghete, iar ardelenii au profitat la maximum. Buzbuchi a ieşit în afara careului să-l blocheze pe Bawab, mingea a ajuns la Llullaku, iar tabela indica un incredibil 3-0 după numai o jumătate de oră. Breeveld a trecut şi el aproape de gol, mingea muşcînd bara la reluarea sa din unghi (32).

Alibec şi Dică au dat semnalul revenirii, cu o combinaţie frumoasă şi o centrare pentru golul lui Chiţu (39). Repriza secundă a fost mai liniştită, doar Bawab reuşind să mai înscrie în prelungirile meciului, iar Mulţescu a bifat a doua victorie din 2013.

"A venit un antrenor nou cu multă experienţă. Jucăm mai ofensiv acum şi asta se vede. Sînt probleme financiare la Mediaş, nu am mai luat bani de 3 luni. Dar trebuie să jucăm în orice condiţii" (Eric, mijlocaş Gaz Metan)

562659-gaz-viitorul-4-1.jpg

INBOX

- Fundaşul muntenegrean Aleksandar Radovici (25 de ani) a debutat aseară în Liga 1. Mulţescu l-a folosit pe postul de fundaş dreapta.
- Medieşenii au marcat al doilea gol dintr-un ofsaid nesemnalizat de asistentul Dragoş Iliescu. Lllullaku se afla în spatele fundaşilor în momentul pasei lui Avram

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  09 Martie 2013, 10:50

bravo llullaku, sia castigat pe merit locul de titular... bravo lui. hai gazu, hai baietii

plischi
plischi  •  09 Martie 2013, 07:49

cu multescu sau chiar cu rada ca antrenor, gazul nu putea ramane in acea zona, fiindca are trupa buna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează