FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO L-au avut în birou » Marea speranță a fotbalului românesc a fost la un pas de Steaua!

Dragomir e considerat cel mai promițător tînăr jucător român
Dragomir e considerat cel mai promițător tînăr jucător român

Articol de - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 00:00

Vlad Dragomir, marea speranță a fotbalului românesc, care a debutat cu gol la echipa de tineret a lui Arsenal în weekend, a fost la un pas să ajungă la Steaua.

Steliștii au început în vară să aducă tineri de perspectivă. Printre achiziții s-au numărat și două speranțe: Vlad Mihalcea și Daniel Benzar, acesta din urmă fiind ulterior împrumutat la Clinceni, în Liga a 2-a.

Totuși, lovitura verii din acest punct de vedere ar fi putut fi Vlad Dragomir, puștiul de doar 16 ani care între timp a ajuns la Arsenal!

Înainte de a fi ochit de Wenger, puștiul putea ajunge însă la campioana României, unde fusese propus de impresarul său. Steaua s-a mișcat greu și apoi a venit oferta de nerefuzat din Anglia.

Transferul în Anglia i-a prins bine tînărului, care acum traversează o perioadă foarte bună. Săptămîna trecută a marcat pentru echipa națională Under 17, iar în acest weekend, la primul său meci pentru Arsenal U21, a reușit un gol frumos, din afara careului, aducînd victoria echipei sale cu 2-1 în fața celor de la Norwich.

140.000 €a plătit Arsenal celor de la Poli Timișoara în vară pentru a obține semnătura lui Dragomir


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
bogat
bogat  •  10 Noiembrie 2015, 19:14

da, desigur, era de asteptat ca orice jucator de fotbal cat de cat rasarit sa fi fost la Steaua, in atentia Stelei sau cel putin dorit de Steaua. Cam asa e viata, din fericire toti acesti fotbalisti au esuat in a ajunge la Steaua. In felul asta au sansa de a ajunge in curand jucatori de valoare. Unii au noroc in viata, altii ajung la Steaua. :) serios vorbind, voi cei de la gsp sunteti din nucleul ultras al suporterilor stelisti? Analize despre fotbal puteti sa faceti? asa cum era odata in ziarele de sport romanesti, alea la care scriau o sumedenie de gazetari de valoare si oameni de cultura. Gazetari care desi aveau si ei simpatii, depaseau acest stadiu prin profesionalism si dragoste pentru meserie mai presus de afinitati si pasiuni personale.

agentul0007
agentul0007  •  10 Noiembrie 2015, 16:58

daca ajungea la fcsb era terminat acum ca jucator . cati tineri a promovat fcsb pana acum ?

merace
merace  •  10 Noiembrie 2015, 14:37

Asta se numeste DESTIN. A lipsit doar un pic sa isi rateze cariera la Steaua! :D hahaha

Vezi toate comentariile (14)
Comentează