FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASA TÂRGU MUREȘ 3-3

VIDEO Meci nebun la Severin » Cu o revenire spectaculoasă în repriza a doua, ASA o scoate definitiv pe Pandurii din lupta la titlu, 3-3!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 18:46

Pandurii și ASA Târgu Mureș au remizat la Severin, scor 3-3, în ultimul meci din etapa a șasea din play-off. Pentru Pandurii, au înscris Hora și Antal, de două ori, iar pentru Târgu Mureș au punctat Voiculeț, Gorbosov și Balaur.

 VIDEO cu golurile

Hora a deschis rapid scorul, în minutul 10, din centrarea lui Antal. ASA a egalat în minutul 19, prin golul marcat de Voiculeț, dintr-o pasă cu călcâiul a lui Brandan.

Hora a mai avut o ocazie mare de a marca, dar mingea a fost respinsă de Stăncioiu. La faza cornerului care a urmat, gorjenii au reușit să înscrie, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Liviu Antal a înscris primul gol in tricoul "pandurilor", după gafe în lanț petrecute în defensiva mureșenilor. Mai întâi, Balaur a dat pe lângă minge, iar Matei, în încercarea de a degaja, a trimis mingea la Antal, care a trimis în poartă. Același Antala a reușit "dubla" la cinci minute după pauză.

ASA a revenit incredibil și a egalat prin reușitele lui Gorobsov și Balaur. Mureșenii puteau chiar să câștige meciul, dar Ciolacu și Buș nu au profitat de ocazii, iar scorul a rămas 3-3.

ASA este fără victorie în play-off, în timp ce Pandurii urcă pe locul trei, la egalitate de puncte cu Dinamo.

Echipele de start:

Pandurii: Stanca - Ungurușan, Vasco Fernandes, Vasiljevici, Grecu - Săpunaru, Droppa - Răduț, Antal, Nistor - Hora
Rezerve: Mingote, Bunoza, Mrzljak, Al. Ciucur, Welington, Acsinte, Da Silva Constantino
Antrenor: Edi Iordănescu

ASA Târgu Mureș: Săncioiu - G.Matei, Balaur, M. Constantin, Pârvulescu - Gorobsov, G. Mureșan, Voiculeț- L. Buș, Țucudean, Brandan 
Rezerve: Viciu, Ciolacu, Ramiro Costa, Borza, Stoica, Candrea, Feketics
Antrenor: George Ciorceri

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (16)
1425838917717550
John Milne  •  11 Aprilie 2016, 22:40
Postat de teodor.muresan pe 11 Aprilie 2016, 22:07

Bravo Muresul. Inca unu si ma duc.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  11 Aprilie 2016, 22:34

Pandurii adevarati sunt in marsh spre bucuresti . Intr-o saptamina ajung . Orasul si zona adiacenta au alte probleme . In rest vorba voastra . Liri liru crocodilu '....!!

juliusmad
juliusmad  •  11 Aprilie 2016, 22:27

e clar, cineva nu il lasa pe sapunaru sa iasa campion :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează