FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO O legendă a lui Dinamo șochează: "Fanii m-au acuzat că am făcut blat cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 14:47

Marius Niculae, unul dintre cei mai importanți jucător ai lui Dinamo din istoria recentă, a dezvăluit că fanii echipei roș-albe l-au acuzat că a făcut blat cu Steaua, după un meci mai slab făcut de el, în care a jucat accidentat. 

"Mi-am dorit atât de tare să joc la un meci cu Steaua, deși eram accidentat, și am făcut înjecții toată săptămâna. Am intrat în meci și la final, fanii m-au acuzat că am făcut blat. Era dorința prea mare de a juca, era un derby. Am vrut să joc cu orice preț. Randamentul nu a fost același, iar la final a fost mai rău", a declarat Marius Niculae la GSP LIVE.

Vezi aici VIDEO cu dezvăluirea lui Marius Niculae despre acuzele fanilor

,

Vezi și: VIDEO Marius Niculae, dezvăluire incendiară la GSP LIVE: "Finanțatorul a intrat în vestiar la pauză și a zis «Ăla și ăla nu mai joacă»" Reacția patronului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  01 Octombrie 2018, 21:46

Fc5b rusinea Europei!!

1742401565799276
Gaby A Gator  •  01 Octombrie 2018, 21:44
Postat de Radu Fifea pe 01 Octombrie 2018, 16:11

In acea perioada, ***, gustul ciorbii, aka decedata rapid, era vai de soarta ei. Retrograda sau se batea la tretrogradare an de an, iar suporterii erau la fel de frustrati precum cei de acum de la dinamo.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

niuc011
niuc011  •  01 Octombrie 2018, 21:41

Pentru Dl Marius Niculae: domnisoara Halep a jucat accidentata la turneele din China dintr-un singur motiv: 1.000.000 Euro. Stia ca e accidentata, ca nu e un *** de pe scara vreunui bloc din Bucuresti ce nu se intersecteaza cu mersul la medic. E un bonus pe care il primeste din partea WTA orice jucator ce participa pe la turneele Premium 5 si Premium Mandatory (in total 9 turnee). Cu alte cuvinte, la saracia ce bate prin Romania, sa primesti o suma de 1 milion doar sa faci cu mana la publicul chinez, te duci si in carje. Cat despre acuzatiile de blat, daca el a doua zi cand s-a sculat dupa incriminatul meci, s-a privit in prima oglinda de care s-a ciocnit si a vazut un om curat, atunci nu are de ce sa se scuze.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează