FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC VOLUNTARI 1-3

VIDEO Pandurii, la cazan! Continuă sezonul infernal al gorjenilor: 1-3 cu Voluntari

Cernat a marcat ultimul gol al FC Voluntari
Cernat a marcat ultimul gol al FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 00:00

Continuă sezonul infernal al gorjenilor: eșecul cu 0-3 le prelungește seria neagră, o singură victorie în 18 partide, și-i apropie de retrogradare.

Care sunt cele mai slabe două echipe dintre ASA, Chiajna și Pandurii? Cam asta a rămas dilema din play-out. Concurența e teribilă! Stoican n-are vreo baghetă magică, echipa lui alunecă în mare viteză spre "B", împinsă și de portarul Popescu.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Goalkeeperul a bifat un meci greu de repetat: a greșit la trei goluri! La primul a respins moale în fața lui Cazan. Apoi a pasat cu Ilie până când Voduț le-a furat mingea. A urmat o pasă cu care "l-a băgat în ședință" pe Păcurar, deposedat de Bălan pentru 0-3.

Surugiu a înscris golul de onoare, "cap" la o centrare perfectă a lui Bușu și într-un marcaj slab al lui Cazan. Ultimul gol n-are nicio relevanță.

Voluntari e ca și salvată, Pandurii pare sortită retrogradării. Și falimentului, probabil, din moment ce insolvența fără drepturi TV rămâne un plan fără surse de venit.

pandurii voluntari 1 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează