FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICI

VIDEO Panduru face praf un fotbalist din Liga 1: "N-am crezut niciodată că va ajunge în situaţia asta. N-ai cum!"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 20:41

Hervin Ongenda (23 de ani) s-a făcut de râs în partida pierdută de Botoșani cu Poli Iași, scor 1-2. Francezul trecut și pe la PSG a încercat să ridiculizeze un adversar, însă a sfârșit împiedicându-se în minge. 

Panduru nu l-a iertat pe Ongenda. 

"Tu nu vezi cum arată? Până acum am zis, e un jucător, se vede când pune piciorul pe minge, dă o pasă, dă cu exteriorul, dă, vede, dă într-o gaură pentru coleg, îl pune pe ăla cu jokerul pe liber, cum le place la mulţi să spună, dar aici n-ai ce, nu vezi, că n-are cum. Şi asta este.

Singura fentă asta poate să fie. Să cazi şi să plece adversarul cu mingea. Păcat, că n-am crezut niciodată că va ajunge în situaţia asta. Dar când îl văd aşa... N-ai cum! De-aia nu joci! Păi, nu n-ai ce să joci. Bine, mă uitam cam la toţi. Cam când au 20 de kilograme în plus, cam atunci vin în România marea majoritate. (...)

Ongenda merită 10, dar nu aşa, cum arată. Că aşa are 10 plus chiar (n.r. - kilograme). Cred că mai degrabă trebuie 10 plus pe tricou", a spus Basarab Panduru, la TV Telekom Sport.

VEZI VIDEO CU MOMENTUL PENIBIL ÎN CARE A FOST IMPLICAT ONGENDA! 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
mickey13
mickey13  •  07 Decembrie 2018, 08:59
Postat de catalin_cj pe 07 Decembrie 2018, 08:06

Adică dacă vine alt antrenor Craiova cfr și viitorul nu ar mai juca fotbal din socul schimbării? Sa fim serioși. Nici cu un alt antrenor nu puteti câștiga totul, iar ala dacă vine ai impresia ca câștiga din glezna cu CFR și viitorul. Las-o moale, nu o fi Dica mare antrenor dar și voi aveți niște ***. Ia vezi la golul 4 a lui pepsi ce intervenție are Bălașa, de cascadorii rasului Aia e valoarea lui nu impotenta antrenorului.

Atata timp cat exista sistemul actual, cu injumatatirea punctelor si daca (teoretic) ai fi la 12 puncte distanta de locul 1, la jumate inseamna 6 puncte. In play-off e alt campionat! In schimb, jocul actual, cu principalul Jijel si secundul Dica, este lamentabil... Iar fundasii, sunt de cascadorii rasului. Parca am luat mai putine goluri, jucand fara Balasa. ce zic eu "parca"... chiar asa a fost!

catalin_cj
catalin_cj  •  07 Decembrie 2018, 08:06
Postat de random.. pe 06 Decembrie 2018, 22:53

complet fals,in primi 2 ani cand nu am luat titlu am vandut tot si nu am luat nimic. abia anul trecut am inceput sa luam jucatori buni,dar cu salarii minuscule fatza de ce da cfr ***,care isi permite sa ii dea peste 500 de mii lui baptisat si 400 de mii lui balde,chit ca aia nu au jucat nici macar un meci cap coada. cam asta este diferenta. acuma daca pleaca dica eu iti dau scris ca luam campionatul la pas. la dica este problema. orice antrenor cu minima experienta ar venii acuma ar lua campionatul la pas.

Adică dacă vine alt antrenor Craiova cfr și viitorul nu ar mai juca fotbal din socul schimbării? Sa fim serioși. Nici cu un alt antrenor nu puteti câștiga totul, iar ala dacă vine ai impresia ca câștiga din glezna cu CFR și viitorul. Las-o moale, nu o fi Dica mare antrenor dar și voi aveți niște ***. Ia vezi la golul 4 a lui pepsi ce intervenție are Bălașa, de cascadorii rasului Aia e valoarea lui nu impotenta antrenorului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unn_dinamovist
unn_dinamovist  •  07 Decembrie 2018, 00:32
Postat de unn_dinamovist pe 07 Decembrie 2018, 00:30

Cum adica nu ati luat nimic ? pai dupa voi a luat titlul, au fost adusi budescu, alibec, morais, teixeira, inca vreo doi de acolo, plus de la alte echipe. asta in primul an. in al doilea an a luat viitorul, au fost adusi coman, tanase, nedelcu, benzar, plus altii de la alte echipe. deci toti astia au fost adusi in primii doi ani...iar tu vii si ne zici ca nu ati luat nimic. pai asa iti cunosti tu echipa ?

sa nu mai zic ca ati luat si cel mai bun atacant din ro, gnohere! si ati adus si cel mai bun fundas, planic ! tu aberezi ca de obicei...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează