FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 1-3

VIDEO Pastila veselă » Meci cu de toate la Ovidiu: Steaua aleargă după Astra, 3-1 cu Viitorul. Note jenante primite de jucătorii lui Hagi

Popa a marcat golul care a descătușat Steaua după o preluare de handbalist
Popa a marcat golul care a descătușat Steaua după o preluare de handbalist

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Meci cu de toate, aseară: goluri frumoase, erori de arbitraj, greşeli copilăreşti şi replici ironice. Şi Steaua aleargă după Astra.

Colebil pentru Şumudică, merge şi pătura flauşată a lui Mutu, că e frig la Ovidiu, Steaua a rezolvat în nici cinci minute deplasarea pe Litoral. "Pac-pac", cum ar spune patronul roş-albaştrilor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În afara deciziilor discutabile şi născătoare de scandal ale arbitrului Bârsan, trebuie remarcate fazele create de doi huliţi ai suporterilor stelişti.

Doi Alex

Chipciu şi Bourceanu. Da, n-au marcat, însă ei au schiţat golurile care au adus liniştea la Steaua, când jucătorii începuseră să vocifereze unul la altul pe teren.

Chipciu a pasat inteligent pentru Stanciu, care a ştiut să profite de nechibzuinţa stupidă a lui Goulon, iar Hamroun (35) l-a executat pe Pecanha de la 11 metri, chiar dacă brazilianul a simţit colţul.

Nici nu s-au dezmeticit gazdele din atacurile contra arbitrilor că Bourceanu a perpendicularizat o fază, iar Popa (39), ajutându-se și de mână, a fost decisiv. S-a stins becul veiozei, medicamentele şi-au pierdut efectul.

Cursa după Astra

Viitorul a oferit o replică palidă în prima repriză, în care a abundat de pase greşite, care mai de care mai puerile. Hamroun (7) şi Stanciu (14) au testat apărarea deşurubată a lui Hagi.

Constănţenii, pe care "Regele" îi vede cei mai buni din play-off, n-au putut să-l surprindă pe Niţă nici când mingea era în afara jocului.

Ceea ce trebuia să fie un derby al etapei de play-off şi-a pierdut ştaiful după nici o oră de joc: Stanciu (59) a ucis meciul cu un şut cinic, după un assist remarcabil al lui Pintilii. "Jucaţi fotbal!", au început a scanda cei din galeria Viitorului, în timp ce steliştii îl ovaţionau pe Nicoliţă, singurul care mai mişca la albaştri.

Puţină pâine

Partida s-a mişcat suav precum valurile mării într-o seară liniştită, iar Tamaş a avut timp berechet de propriile vendete cu spectatorii de la "a doua". "Să-ţi pui poza cu mine în ramă, după meci!", a strigat Gabi la constănţeni, după un schimb de replici care ar implica pătrăţelul roşu.

Penaltyul-recompensă acordat de Bârsan la duelul dintre Varela şi Rusu a mai dinamizat atmosfera. Niţă, cu tot cu mişcările sale a la Dudek, a parat, însă Tănase a fost pe fază şi a marcat cu capul, dacă n-a putut de la punctul cu var. Stanciu (84) era să-l umilească pe Pecanha după o lovitură liberă.

Chiţu (86) a dat emoţii, mai degrabă lui Şumi, la distanţă. Goulon "Mălai-Mare", slab în apărare a trecut înaintaş, ce glumă!, şi s-a finalizat, astfel, o nouă victorie a Stelei contra Viitorului.

Cifrele meciului:

Viitorul Paramentru Steaua
45% Posesie 55%
5 Șuturi pe poartă 6
9 Șuturi la poartă 10
1 Cornere 4

viitorul steaua 1 3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
andinamodrei
andinamodrei  •  20 Martie 2016, 15:07

Comentariile sunt de prisos , campioana de carton a mai făcut un pas spre titlu . Meciul a fost un fel de q. e.d. pentru cotele scăzute de la casele de pariuri

khal_37
khal_37  •  20 Martie 2016, 14:57
Postat de andy56 pe 20 Martie 2016, 13:46

ti-am mai raspuns la aceeasi postare (lavahu?) insa acum iti spun si altfel: ce-ai zice, de exemplu, sa fi judecat de un tribunal pentru te miri ce, si sa ai parte de "arbitraj" ca aseara? iar mataluta sa fi in pielea viitorului......? CORECT, asa-i?

Stai ca nu inteleg...tu ai vrea ca Steaua sa fie furata la fiecare meci in timp ce dinamo, astra si pandurii favorizate ca nu inteleg...

andy56
andy56  •  20 Martie 2016, 13:46
Postat de andyandrei2015 pe 20 Martie 2016, 13:00

arbitraj impecabil,steaua a fost furata non stop anu asta,in schimb mafia dinamo si astra au fost ajutate si au furat tot sezonul,altfel erau la retrogradare ! cu astfel de arbitraje impecabile,nici un adversar nu ne sta in fata ,bravo !!!

ti-am mai raspuns la aceeasi postare (lavahu?) insa acum iti spun si altfel: ce-ai zice, de exemplu, sa fi judecat de un tribunal pentru te miri ce, si sa ai parte de "arbitraj" ca aseara? iar mataluta sa fi in pielea viitorului......? CORECT, asa-i?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează