FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - HERMANNSTADT 1-3

VIDEO Scandal la finalul meciului Sepsi - Hermannstadt » Neagoe a vrut să sară la bătaie: "Vine un copil și mă înjură?!" + Balaj: "«Roșu» obligatoriu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 20:19

La finalul partidei dintre Sepsi și Hermannstadt, scor 1-3,  Eugen Neagoe și Alexandru Dandea, fundaș al oaspeților, au avut un schimb aprins de replici. Extrem de nervos, antrenorul a fost oprit cu greu să nu-și facă singur dreptate. 

Din spusele antrenorului de la Sepsi, totul ar fi început încă din timpul meciului, când fotbalistul lui Hermannstadt i-ar fi aruncat câteva cuvinte grele.

"M-a înjurat din minutul 55, apoi și după meci. Penibili au fost și arbitrii. Am și eu o vârstă. Vine un copil și mă înjură și arbitrul n-a avut nicio reacție. Trebuiau luate măsuri. Arbitrul nu se respectă pe el. E jenant! E prima dată când mi se întâmplă asta. E rușinos!", a zis Eugen Neagoe la Telekom Sport.

Meciul a fost condus de "centralul" Marian Barbu din Făgăraș. 

Prezent în studioul Telekom, fostul arbitru Cristi Balaj a spus că arbitrul ar fi trebui să-l elimine pe Dandea: "E cartonaș roșu obligatoriu. E inacceptabil".

VIDEO AICI!

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (28)
126417328110567
Liviu Negrea  •  04 Noiembrie 2018, 15:10

*** *** sa tina minte toata viata lui..!*** ...!Tu crezi ca esti vazut bine acolo?????Nem,.nem...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 Noiembrie 2018, 13:01
Postat de ion.ionescu pe 04 Noiembrie 2018, 10:17

La meciul Chicky Girls - Dinamo, comentatorul tot repeta că în zonă e mare civilizaţie şi ăia erau cu steagurile ŢS, înjurături la adresa României şi au finalizat cu "Ţiganii ! Ţiganii !"...Bineînţeles că se referea la români, că ţiganii au devenit rrrrrrrrrrrrrromi !

Pentru scandarile rasiste din tribune nu antrenorul este vinovat. Dupa mine, primii vinovati sunt conducatorii clubului de care apartin huliganii si, in aceeasi masura, sau mai mare, jandarmii care nu aplica legea sunt si mai vinovati. Sa ii gazeze pe romani stiu dar cand este vorba de lege si ordine dorm pe ei. Iar daca clubul nu ia masuri drastice, accesul spectatorilor pe stadion trebuie interzis. Astfel o sa ii doara la buzunar pe conducatori..

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  04 Noiembrie 2018, 12:57
Postat de mihai_luchian pe 04 Noiembrie 2018, 10:41

Mai sunt și alți antrenori care nu dau importantă cand sunt înjurați sau chiar scuipați. Dacă el are 51 de ani și celălalt este copil, trebuia să se vadă asta. Eu vad un nervos care sare la bătaie și câteva muște fără cap care vin să îl întărâte. Nicio diferența între ei, păcat de experiența și vârsta unora care nu s-a remarcat in acest episod. Roșu amândurora!

Neagoe trebuie sa raspunda pentru comportamentul sau iar pentru jucator nu ar fi suficient un simplu cartonas rosu. Pentru asa ceva trebuie ars si la buzunar.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează