FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASA

VIDEO Scoasă la tablă de copiii lui Gică Hagi! ASA, umilită la Ovidiu de Viitorul, scor 6-1

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 17:15

Viitorul Constanța a demolat-o pe ASA Târgu Mureș pe teren propriu, scor 6-1. Problemele de lot ale ardelenilor și-au spus cuvântul. 

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Ianis Hagi a marcat primele două golurile ale gazdelor în minutele 20 și 25. Prima reușită a venit cu ajutorul lui Buș, în timp ce a doua a fost din cădere.

Dedov a redus din diferență în minutul 33, însă la pauză avea să fie 3-1 după ce și Kevin Boli a înscris un gol controversat din pasa lui Ianis Hagi.

Casap și Florin Tănase (de două ori) au marcat după pauză și au dus scorul la 6-1 și au consemnat cel mai important succes al echipei lui Hagi din acest sezon.

Aceste 3 puncte o ajută pe Viitorul să termine pe locul 5 acest campionat, indiferent de rezultatul din ultima etapă, având 28 de puncte. ASA rămâne cu 22 de puncte, fiind singura echipă care n-a câștigat în play-off.

Echipele de start:

Viitorul: Tordai - Benzar, Hodorogea, Boli, C. Ganea - I. Filip, Nedelcu, Pablo de Lucas - Chițu, Ianis Hagi, Fl. Tănase

ASA: Stăncioiu - Candrea, Muth, Borza, Brandan - L. Buș, Gorobsov, Voiculeț - Dedov, Ciolacu, Feketics

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
icstream
icstream  •  02 Mai 2016, 22:02

mimi nu mai comenteaza "blat"?...

randoom_._
randoom_._  •  02 Mai 2016, 20:30
Postat de observator_federal pe 02 Mai 2016, 20:18

In mod strategic, muresenii au cedat meciul de azi, protejandu-si jucatorii cu probleme. ASA incearca, probabil, sa se desparta cat mai onorabil de propriul public in ultima etapa, in meciul de acasa cu FCSB. O revansa pentru titlul pierdut intr-un mod bizar anul trecut! Sa vedem cum va aborda FCSB-ul acel meci, fiindca totul depinde de rezultatul pe care Dinamo il va reusi pe terenul noii campioane (rezultat ce le poate aduce elevilor lui Reghe izbavitorul loc 2 chiar din aceasta seara!!!).

hai sa fim seriosi,indiferent de ce blat face astazi ***macar un egal,tot scoate Steaua cu tg mures.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1686525761599040
Mario Durm  •  02 Mai 2016, 20:26

Pe principiul ca Astra a facut blat cu ASA... Asemenea si Viitorul, aici fiind mult mai clar, 6-1. Fecesebisti ipocriti...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează