FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 2-2

VIDEO Splash la botez » Viitorul a remizat la debutul pe noul stadion, 2-2 cu CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2015 00:00

Munteanu, Mitrea, Ganea şi Filip au jucat slab şi au gafat în dese rînduri, însă "dubla" fostului gălăţean, chiar la debut, a împărţit punctele între Constanţa şi Cluj

Gică Hagi şi-a făcut stadion nou. Decizie bună, plin ieri. Însă a greşit cînd a optat pentru o apărare inedită! Căci băieţii din defensiva Viitorului au făcut un meci groaznic aseară. Ganea, Mitrea şi Filip au greşit la primul gol, cînd Neluţ Roşu i-a păcălit pe primii trei şi l-a înşelat cu centrarea pe ultimul. Servit, Tade, care a deschis scorul (12)!

Click aici pentru VIDEO!

Iar cuplul de pe stînga, Cristi Ganea - Mitrea, a continuat showul împiedicat după doar 3 minute: nou-venitul a pierdut mingea, ultimul a fost depăşit uşor de Tiago Lopes, centrarea a fost transformată în gol de Guima de lîngă un Munteanu visător!

Egal norocos

Hodorogea a salvat cît de cît onoarea apărării, scoţînd un penalty transformat de noul căpitan Cernat. O repriză înţepătoare pentru Steaua, în care au punctat chiar două ţinte principale din această vară! Însă şubrezenia din faţa lui Buzbuchi a continuat. Pe rînd, Munteanu şi Ganea i-au dat fiori "Regelui".

Care a fost salvat în repriza a doua. Tănase a obţinut un penalty uşor după un duel cu Petrucci, transformat de acelaşi Cernat. 2-2, scor ce a rămas pînă la sfîrşit. Deşi CFR-ul a încercat, iar Viitorul a respirat greoi între apărare şi atac.

 

5 de meciuriîn Liga 1 au bifat, aseară, Mitriţă (Viitorul) şi Gregory Tade (CFR)

4 penalty-uria scos Tănase în 45 de meciuri de L1

8 golurişi 2 pase de gol are Cernat în meciurile de L1 din 2015

Cozi înainte de start

Primul meci pe noul stadion din Ovidiu a fost aşteptat de microbiştii constănţeni. Răsfăţaţi, acum patru zile, cu Supercupa României, aceştia s-au îngrămădit şi ieri pe arena de 4.500 de locuri. S-au format cozi imense înainte de startul partidei. Viitorul a mai jucat în oraşul constănţean înainte de promovarea în Liga 1, însă pe vechiul stadion al urbei de 13.000 locuitori.

Au cerut gazon udat!

Moment inedit cu mai puţin de 10 minute înainte de startul partidei. Deşi gazonul se prezenta în condiţii bune, oaspeţii au cerut ca acesta să fie udat. "E prea tare", a sunat motivarea acestora. Gazdele au acceptat doleanţele ardelenilor şi au pornit instalaţia chiar înainte ca echipele să intre pe teren.

caseta viitorul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
daniaania
daniaania  •  13 Iulie 2015, 09:21

Daca tot asa se intampla cu CFR este clar razbunare..Bietii jucatori. Oare cum naiba reuseste Hagii sa rez. toate problemele ?Am vazut multe meciuri in care au fost ajutati... HAI CFR

1610711385807044
Misu Mihai  •  12 Iulie 2015, 18:26

Rusine Coltescule, esti o *** de arbitru !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robert1205
robert1205  •  12 Iulie 2015, 16:38

Gazonul este impecabil, am fost la acest joc si am crezut ca este gazon sintetic/artificial. Bravo HAGI ai un stadion cochet gen Concordia Chiajna care o sa fie full de spectatori la urmatorul joc de acasa cu Dinamo din 25.07.2015.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează