FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Ultima oră în scandalul de la Astra! Bogdan Andone a condus antrenamentul, Dan Alexa a dat înapoi

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 18:58

Bogdan Andone (44 de ani) a susținut astăzi primul antrenament în calitate de tehnician al Astrei Giurgiu, după ce Dan Alexa a acceptat suspendarea propriului contract. 

GSP vă prezintă primele imagini de la ședința de pregătire a giurgiuvenilor sub comanda lui Bogdan Andone. Astra se află în cantonament la Curtea de Argeș. 

Situația de la fosta campioană a României continuă să rămână tensionată, dar Astra a anunțat într-un comunicat că a ajuns la un acord cu Alexa pentru câteva „zile de grație”. În această perioadă, Niculae speră că-l va convinge pe „Chirurg” să rezilieze amiabil, ca să-l poată instala pe Andone. 

„Antrenorul Dan Alexa a acceptat suspendarea angajamentului său cu clubul nostru, pentru o perioadă de timp, în care se vor continua discuțiile cu acesta pentru rezilierea înțelegerii”, se arată pe site-ul Astrei. 

Andone vine după calvarul de la FCSB

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor după despărțirea de FCSB, Bogdan Andone a dezvăluit în detaliu modul de operare al patronului Gigi Becali. 

Tehnicianul a rămas dezamăgit că lotul foarte bun și condițiile de pregătire excelente nu mai contează cum ar trebui, din moment ce antrenorul nu influențează echipa, e mai important pentru Becali să-și testeze propriile idei despre fotbal.

VEZI ȘI:

Astra Giurgiu, război deschis cu Anamaria Prodan! Comunicat ironic: „Am evitat polemica și când mandatul său a fost «perturbat fizic»” » Reacția în exclusivitate a agentului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează