FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Cătălin Straton face scut în fața lui Neagoe și a lui Prunea: „Gata, meciul s-a terminat de jumătate de oră!”

FOTO: Sportpictures.eu
FOTO: Sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 23:04

Viitorul a umilit-o pe Dinamo în prima etapă a noului sezon, scor 5-0. Cătălin Straton, portarul oaspeților, își asumă eșecul în numele jucătorilor și promite răzbunare în etapa următoare cu Craiova.

„Îi felicit pe cei de la Viitorul pentru jocul prestat. La noi, vreau să pun asta pe seama unui accident. Trebuie să înțelegem că suntem la Dinamo și noi trebuie să batem cu astfel de scoruri. În fotbal, ca și în viață, vor veni și zile mai bune. 

Am intrat puțini fricoși și nu știu de ce. E numai vina noastră. Conducerea nu are nicio vină, începând cu domnul Neagoe și cu domnul Florin Prunea. Noi suntem vinovați. E dureros, dar accept criticile fanilor. Ne-au înjurat pe bună dreptate. Credeți că meritam aplauze?!

Gata, meciul s-a terminat de jumătate de oră. Sunt sigur că vom câștiga cu Craiova. Poate ne ajută Dumnezeu să câștigăm și noi la un astfel de scor și se vor uita evenimentele de astăzi”, a declarat Cătălin Straton la Look Sport.

 

„Atmosfera e una foarte tristă. Trebuie să ne cerem scuze. Nu am cuvinte să spun despre rezultatul ăsta. Suporterii au mare dreptate” Deian Sorescu, mijlocaș Dinamo

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIITORUL - DINAMO // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Conform regulamentului, ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
demolarii
demolarii  •  16 Iulie 2019, 08:10

Cine e Străin , acesta? Copilul de mingi?

gicab
gicab  •  16 Iulie 2019, 06:25

Accident in lanț

2594593907218860
Ovidiu Dragan  •  16 Iulie 2019, 06:11

Cat tupeu! Eu nu inteleg de ce mai intrati pe teren daca declari ''Am intrat puțini fricoși și nu știu de ce''. Sa va fie rusine nesimtitilor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează