FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BOTOȘANI 2-2

VIITORUL - FC BOTOȘANI 2-2 // Gheorghe Hagi, un pachet de nervi după meci: răspunsuri zeflemitoare în fața reporterilor + „înțepături” pentru Dan Petrescu și Eric

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 23:37

Gheorghe Hagi (54 de ani), antrenorul Viitorului, a avut o serie de reacții nervoase la finalul meciului cu FC Botoșani, încheiat 2-2 (Eric 12 pen., Iancu 65 / Ashkovski 27, Ghiță 81 ag.).

Supărat pe jocul echipei sale, acesta le-a răspuns zeflemitor reporterilor care încercau să-l intervieveze.

„Regele” a refuzat aproape fiecare întrebare primită, iar apoi i-a taxat pe Dan Petrescu și Eric, cel care în meciul cu Botoșani l-a egalat pe Wesley în topul marcatorilor străini din Liga 1, cu 64 de goluri.

„Nu m-a nemulțumit nimic. E un egal, asta e. Am jucat acasă, trebuia să câștigăm. Eu nu sunt ca Dan Petrescu, să evaluez adversarii. Avem de învățat. Sunt mulțumit pentru egal, nu pentru Eric. Nu mă interesează ce face Eric! Veniți și faceți interviu separat cu el, eu am și alți jucători.

Nu răspund la întrebări negative. Haideți să vedem doar lucrurile care trebuie. Viitorul a avut o mie de ocazii, dar mai bine sunt liniștit și mă duc acasă. Parcă jucam cu Barcelona, așa am fost arbitrați. Merita Viitorul să câștige? Dați voi răspunsul!”, a spus Gheorghe Hagi, la Look Sport.  

„Cred că îl deranjez pe Dan. E campion 100% și nu vreau să îl deranjez. Nu i-am dominat niciodată. I-a dominat Târgoviște și a fost echipa cea mai bună din campionat. A uitat de noi. Bani mulți cheltuiți de pomană. Nu contează bugetul, contează ce joci. Sper să nu se supere prietenul meu Dan, dar dacă se supără îi trece. Mai mult respect, nu-i frumos să ne atace așa subtil pe noi, care ne-am luptat cu tine acolo, și să ne discreditezi așa ușor. 

«Târgoviște e singura echipă care m-a pus în dificultate de doi ani de când sunt eu la CFR», dar ai câștigat cu 4-1. Dacă nu-i trece, ne vedem pe teren și vedem care pe care. Schimb toată echipa și îl bat. Noi am schimbat toată echipa prin play-off și prin Cupă când el era plecat prin China” 

Gică Hagi

De ce Petrescu? De ce Eric? 

Hagi l-a luat la țintă pe Dan Petrescu după ce antrenorul CFR-ului declarase după victoria de acum două etape, contra Chindiei, că formația dâmbovițeană e cea mai valoroasă echipă pe care a înfruntat-o în acest campionat. În general, „Bursucul” a dezvoltat tendința de a caracteriza în felurite moduri adversarele CFR-ului, așa cum s-a întâmplat și cu Astana sau Maccabi, adversarele din tururile precedente din Liga Campionilor.

În ceea ce-l privește pe Eric, e de notorietate că cei doi nu au chiar cea mai călduroasă relație. Hagi a evitat tot campionatul  să vorbească despre recordul lui Eric, oferind declarații reci de fiecare dată când a fost întrebat despre evoluțiile brazilianului. Mai mult, după meciul cu Chindia din etapa a doua, câștigat cu 1-0 în deplasare, mijlocașul brazilian a fost nemulțumit de faptul că Hagi l-a scos în minutul 72.

Vezi și:

FC VIITORUL - FC BOTOȘANI 2-2 // VIDEO O plăcere de fotbal! Meci spectaculos la Ovidiu, cu patru goluri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 August 2019, 21:21
Postat de bigbolo pe 13 August 2019, 08:07

Adevarul e ca arbitrii gresesc foarte, foarte rar impotriva Viitorului. O fi un ordin de la federatie... Iar tu, daca ai prieteni machidoni, desi stii ca o iau pe aratuta, ai o problema :)

prietenii mei machidoni sunt inca tineri, nu au ajuns la varsta la care o iau prin porumb! :D dar am cunoscut bunicii unora dintre ei si o stiu, de parte masculina nu e unul cu mintea intreaga! :P

2083227498648534
Doru Calin Clapa  •  13 August 2019, 12:18

Auzi steaua . stadion nu ,nume fîcîsîbî, palmares ia din față.. Trebuia să vină cineva din urmă să vă mai încurce socotelile măi soldaților și milițienilor. Prea v-ați împărțit titlurile între voi pînă prin 2000. Succes in cîștigarea mult rîvnitului loc 1 din play-out.

lapusneanul
lapusneanul  •  13 August 2019, 12:00
Postat de Vasiliu Daniel pe 13 August 2019, 10:47

Dupa fapte si rasplata .. In romania o singura Campioana .. Steaua Bucuresti .. CFR =Campioana Blaturilor cfr masluieste tot .. arbitrii in meciurile proprii .. arbitrii in meciurile cu advrsari .. Super Dan e supr in Romania cel mai jmeker antrenor ... Dar cand iese afara ?!!!! opa e zero .... 0 tactica .. Ce pot sa zic de Dan Petrescu .. Mare jucator ... mic antrenor

danut, ce meciurii proprii joaca cfr..?...:) tin minte ca au batut o echipa cu 2-0 pe arena nationala cu un arbitru corect..:)

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close