FOTBAL  »  Superliga  »  ETAPA #14

Viitorul - FC Botoșani 1-2. Constănțenii, fără victorie cu Mircea Rednic pe bancă

FC Botoșani s-a impus în duelul cu Viitorul, scor 2-1, din etapa #14 a Ligii 1.
FC Botoșani s-a impus în duelul cu Viitorul, scor 2-1, din etapa #14 a Ligii 1.

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 00:39 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 23:19

Viitorul a pierdut dramatic partida de acasă cu FC Botoșani (1-2): a avut trei bare, a jucat jumătate de ceas cu un om în plus, și-a supus adversarul unui asalt total. Dubla lui Keyta a adus însă trei puncte perfecte pentru moldoveni, iar reușita lui Luckassen din prelungiri n-a mai putut salva trupa lui Mircea Rednic.

Vezi AICI programul complet al etapei #14

Viitorul a schimbat din mers rețeta pe banca tehnică, aducându-l pe Mircea Rednic în locul lui Ruben de la Barrera, sperând că va revitaliza o formație amorțită pe finalul de mandat al spaniolului. Mișcarea prinde însă greu pe malul Mării Negre!

După o remiză etapa trecută la Târgoviște, trupa dobrogeană a capotat dramatic acasă în fața Botoșaniului, o echipă care gustă mai degrabă jocurile din deplasare decât cele din propria ogradă. A fost o primă repriză de clasă, cu un joc purtat rapid de la o poartă la alta și cu ocaziile curgând gârlă. Artean și Cosmin Matei și-au trecut în cont câte o bară, Florescu și Al Mawas au răspuns cu faze de infarct, iar sirianul va impresiona mai departe cu abilitățile lui ofensive.

Ongenda, două galbene în 3 minute!

Keyta va fructifica însă din apropiere o lovitură de colț pe axa Ongenda – Chindriș, ceea ce va rămâne reușita care face diferența între reprize în favoarea oaspeților, cu toate cu șarjele celor de la Viitorul i-au dat mari emoții lui Hankici. Dar austriacul a zburat din bară în bară pentru a-și ține imaculată plasa!

Scenariul va curge în același registru și mai departe, dar trei minute de coșmar pentru Botoșani putea să-i coste scump. Ongenda s-a ales cu două avertismente consecutive și a pus-o de-o eliminare înainte cu jumătate de ceas de final, obligându-și coechipierii să tragă cu un om în minus contra unui adversar dezlănțuit.

Hankici, acest spiderman

Dar, cu toate acestea, Keyta a inventat un 2-0 miraculos în inferioritate numerică. A intrat într-o combinație de manual cu Patache și Al Mawas, apărând la capătul unei faze care a făcut șah-mat defensiva constănțeană. Iar de aici încolo, pentru 20 de minute, partida va însemna un asediu total al Viitorului către buturile aceluiași fantastic Hankici.

Goal-keeper-ul moldovenilor a continuat să fie un veritabil spider-man, a fost salvat din nou de bară și la o finalizare a lui Luckassen, a cedat abia în prelungiri în fața aceluiași atacant, dar nimic nu va mai putea schimba tabela dincolo de un 1-2 care consfințește un început complicat de mandat pentru Rednic și o seară fără mătănii pentru Croitoru.

3 victoriidin cele 4 obținute până acum de FC Botoșani au fost bifate în deplasare, unde moldovenii au o eficiență remarcabilă la rezultate

FINAL » Viitorul - FC Botoșani 1-2

Clasamentul Ligii 1:

VIDEO. Derby-ul etapei #14, U Craiova - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

DINAMO. Prima reacție a noului om cu banii din Ștefan cel Mare: „Pe scurt, asta e situația”

Așteaptă banii de la Gigi Becali: „Am câștigat în instanță, dar nu știu ce am câștigat. E SF ce se întâmplă în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
sexilianul
sexilianul  •  16 Decembrie 2020, 08:29

PURIULE ,ghisparii au fabrica de culegatori de lantisoare din gazon si tu esti antrenor de fotbal........

samertx
samertx  •  16 Decembrie 2020, 02:21
Postat de cineva pe 16 Decembrie 2020, 01:07

A jucat bilbao in 10 mai bn ca realul in 12

Da, au dat bine la impresia artistică. :))

cineva
cineva  •  16 Decembrie 2020, 01:07
Postat de samertx pe 16 Decembrie 2020, 00:55

3-1 ptr. Real. The end. :))

A jucat bilbao in 10 mai bn ca realul in 12

Vezi toate comentariile (20)
Comentează