FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 0-2

VIITORUL - FCSB 0-2 // Gabi Iancu suspectează delegarea lui Radu Petrescu: „Doar el ne arbitrează cu FCSB, nu știu cum se face”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 22:49

Gabi Iancu (25 de ani), atacantul Viitorului, a recunoscut superioritatea FCSB-ului din partida pierdută de dobrogeni cu 0-2, dar n-a ezitat să-l atace pe arbitrul Radu Petrescu, reclamând că acesta n-a dictat un penalty pentru gazde în prima repriză. 

„Trebuie să recunoaștem că FCSB a fost echipa mai bună, eu așa am văzut. Nu ne-a ieșit jocul și suntem dezamăgiți. Va trebui să ne revenim, să avem un cantonament bun și să începem să practicăm din nou acel fotbal frumos.

Tot domnul Radu Petrescu ne-a arbitrat și în tur. Nu știu cum se face, doar el ne arbitrează cu FCSB-ul”, a declarat Gabi Iancu, la Look Sport.  

Viitorul reclamă o fază din minutul 28, la scorul de 1-0 în favoarea FCSB-ului, când Rivaldinho a căzut în urma unui duel cu Bogdan Planic. Radu Petrescu n-a dictat penalty, lăsând jocul să continue. 

VIITORUL - FCSB 0-2 // Gabi Iancu suspectează delegarea lui Radu Petrescu: „Doar el ne arbitrează cu FCSB, nu știu cum se face”

Vezi și: 

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat”

Citește AICI cronica partidei Viitorul - FCSB 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 Decembrie 2019, 10:03

haide mai Gabita, e al doilea meci ever pe care Petrescu il arbitreaza intre noi si fcsb! ideea e nu ca ati jucat prost, ci ca nu ati jucat deloc! alimenteaza ideea de blat atitudinea asta de "nu dam la poarta" sau "cand avem mingea dam sa scapam de ea"! jucati cu fcsb frate, nu cu Barca! cu CFR s-a putut si aia sunt mult mai puternici decat fcsb! de cine va era frica? mladen la un moment dat in prima repriza a luftat pe respingere, mingea a ramas tot la el si el, disperat, a trimis-o in out! s-a uitat ca cel mai apropiat om de la fcsb era la 20 de metri de el??? cam asa a fost tot meciul! nu iti e frica de CFR dar iti e frica de ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

411193213115437
Vlad Muresan  •  16 Decembrie 2019, 09:32

Ce prost, viitorul trebuia să aibă un jucător eliminat încă din prima repriza după ce l-a calcat intenționat pe Man.

andrei.f
andrei.f  •  16 Decembrie 2019, 05:49

Cand pierzi dai vina si pe o *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează