FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-1

VIITORUL - FCSB 1-1 // Gigi Becali, o nouă reacție extremă, în direct la TV: „Parcă ar fi hipnotizați și drogați” » L-a luat la țintă pe Mihai Teja

Gigi Becali a declanșat un nou val de acuze la adresa propriilor jucători // FOTO: Arhivă GSP
Gigi Becali a declanșat un nou val de acuze la adresa propriilor jucători // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 11:58

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a criticat din nou jucătorii după ce roș-albaștrii au remizat în deplasare cu Viitorul, 1-1, și s-au îndepărtat și mai mult de titlu. 

„Nu știu ce se întâmplă, poate e vorba de antrenamente, de pregătire. Nu avem stabilitate, nu avem nimic. Dacă nu batem copii de 17 ani, atunci pe cine batem? Eu nu mai înțeleg nimic. Nu contest, am jucători valoroși, dar parcă dorm pe teren. Parcă sunt hipnotizați și drogați. Voi n-ați văzut? Coman trebuia scos după un sfert de oră, a pierdut toate mingile”. 

Latifundiarul nu l-a menajat nici pe Mihai Teja: „Niciodată n-am fost atât de slabi. Înainte, se vedea valoarea noastră pe finalurile de campionat, când trebuia să câștigăm meciuri. Acum, nu știu ce se întâmplă. De când a venit Teja, ăștia (n.a - jucătorii) nici nu mai stau în ghete! Poate n-are nici metode. Niciodată n-am fost atât de slabi și adormiți”.

Exasperat, Gigi Becali detonează BOMBA: „Îi vreau pe Ianis și Gică Hagi la FCSB!”

Vezi și: VIDEO Mihai Teja, întrebat direct despre demisie! Cum a reacționat antrenorul celor de la FCSB

„Nu mi-am pierdut speranța la titlu pentru că CFR Cluj e la rândul ei slabă” Gigi Becali, finanțator FCSB, în această dimineață

 

Vezi și: VIDEO Gică Hagi, plan REVOLUȚIONAR! Propune o alianță a șefilor din Liga 1: „Trebuie să mergem la UEFA, să primim și noi 30 de milioane de euro!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
vnelu01
vnelu01  •  22 Aprilie 2019, 16:04

Cu ceva ani în urma, pe când echipa juca în Ghencea şi se numea Steaua, se puteau observa nişte mesaje scrise peste tot unde... se putea scria : "Gigi vinde, pleacă, mori "! Sunt sigur că unii îşi aduc aminte de ele, cât şi de perioada respectivă. Sunt semne reale că istoria s-ar putea repeta.

939271716140965
Manu Ion  •  22 Aprilie 2019, 15:43

La fcsb e nevoie de ANTRENOR + STAFUL MEDICAL IMPREUNA CU PREPARATOR FIZIC . Echipa e ZERO din punct de vedere fizic . Dar, le mai trebuie si un MANAGER . MM-ul este ZERO. Lotul de jucatori este foarte bun si afara de un fundas central nu cred ca le mai tb. ceva.

958984520821048
Sorin Dreyer  •  22 Aprilie 2019, 15:12

In primul rand,adormit si drogat este nea Jiji,razboinicul luminii! Nu a invatat nimic de cand o abureste cu fotbalul! In primul rand,transferurile se fac inainte de inceperea pregatirilor de iarna sau vara.In al doilea rand trebuie alcatuit un lot cu dubluri pe fiecare pozitie,s-a vazut ieri dupa eliminarea lui Benzar unde pe partea dreapta a fost bulevard,si s-a dat si golul egalarii! Trei in fotbalul de azi trebuie sa ai un preparator fizic meserias,nu pe Lupu care vad ca e mancat de oi,iar accidentari gramada! Am citit ca Neubert era liber,de ce dracu nu il ia? Patru,trebuie un psihiatru care sa lucreze zilnic cu jucatorii problematici!Orice echipa cu pretentii in West,are psiholog. Cinci,terminati dracu cu improvizatiile,cristalizati o echipa de baza si lasa-ti sa joace un an de zile! Si sase,nu mai balacari Jiji jucatorii si antrenorii in public.Rufele murdare se spala in Familie,asa iti ocrotesti tu copiii si investitia?Batandu-ti joc de lume? Taci dracu un an de zile si o sa castigi Campionate si Cupe. Nu te mai da mare si important pe la TV.cu circul tau te faci singur de das,tu nu vezi ca iti faci singur rau? Deci mediteaza Dom.Becali,daca stii ce inseamna asta!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează