FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK

VIITORUL - FCSB // Ar trebui să-i bată Dennis Man de unul singur! Situația incredibilă în duelul Hagi-Teja

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2019 22:42

VIITORUL - FCSB. Gheorghe Hagi va apela, foarte probabil, și împotriva FCSB-ului la o formulă alcătuită din jucătorii de rezervă, care împreună sunt cotați la nivelul pe care îl are un singur fotbalist din lotul vicecampioanei, Dennis Man.

Viitorul - FCSB e, teoretic, un meci cu grad ridicat de risc pentru trupa lui Teja. Practic, conjunctura în care se va disputa confruntarea face gruparea roș-albastră mare favorită la victorie.

Viitorul va avea la mijlocul săptămânii următoare returul din semifinalele Cupei României, împotriva Craiovei, iar șansele la calificare sunt foarte mari după succesul din Bănie, scor 2-1.

Tocmai de aceea, Hagi va apela aproape sigur la strategia pe care a avut-o și în preajma primei manșe. Atunci, în etapa de campionat disputată înainte de meciul de Cupă, a trimis pe teren cu Sepsi Sf. Gheorghe întreaga garnitură de rezerve.

La fel s-a întâmplat și în runda de după victoria din Bănie. La Giurgiu au evoluat tot fotbaliștii folosiți mai puțini, exemple fiind Iacob, Ganea, Kuipers, Tordai, Achim, Casap.

Din acest motiv, FCSB ar trebui să fie, măcar pe hârtie, echipa care pleacă având clar prima șansă.

Diferența componenței primului "11" dintre cele două echipe ar fi imensă. Practic, toți cei 11 fotbaliști la care ar putea apela Hagi au o cotă de piață, pe transfermarkt, situată la același nivel cu cea a unui singur jucător din echipa lui Teja.

Dennis Man are acum un nivel extraordinar, 4,5 milioane de euro, atât cât ar însuma formația de rezerve a Viitorului. Balanța s-ar înclina în mod evident în favoarea FCSB-ului și la totalul cotei primului "11". De peste 4 ori ar fi vicecampioana mai valoroasă.

fcsb1

viitorul2

Banca FCSB-ului e peste titularii Viitorului

Duminică, Teja va avea jucători de rezerve cu cote foarte mari. Printre ei, Bălașa, Moruțan, Stoian, Nedelcu și Matei, care împreună ajung la aproape 6 milioane de euro ca valoare de piață.

În schimb, foarte probabil, pe banca Viitorului, Hagi îi va avea, printre alții, pe Pitu, Târcoveanu, Leca și L. Munteanu, unii dintre ei nefiind nici măcar cotați în momentul de față.

Rezervele au scos rezultate bune

În ciuda faptului că în ultimele 4 meciuri oficiale Viitorul a jucat alternativ cu echipa de bază și apoi cu echipa de rezerve, rezultatele au fost bune și foarte bune.

Inclusiv atunci când pe teren a apărut practic Viitorul II. A fost mai întâi confruntarea de la Sf. Gheorghe, scor 0-0, apoi o demonstrație de fotbal total cu Astra, tot în deplasare, scor 4-1, cu o dublă a lui George Ganea, fiul fostului internațional Ionel Ganea.

10 punctea făcut Viitorul în play-off, nivel pe care îl atinge și FCSB, iar cele două au un golaveraj identic, 8-4

În tur a fost altă echipă

În chiar prima etapă a play-off-ului, FCSB și Viitorul s-au întâlnit pe Arena Națională. S-a impus, la capătul unui meci extrem de spectaculos, trupa lui Hagi. Atunci, echipa de la Ovidiu a aliniat cea mai bună garnitură, iar golurile au fost reușite de Calcan și Ianis Hagi, din penalty. Pentru FCSB a punctat Florinel Coman.

Viitorul, la victoria de pe Arena Națională, scor 2-1
V. Cojocaru - Mladen, Țâru, Ghiță, De Nooijer - Houri, T. Băluță, Vână - I. Hagi - Calcan, Drăguș

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  17 Aprilie 2019, 13:16
Postat de observator_federal pe 17 Aprilie 2019, 10:26

GSP își dorește oare ca Viitorul să bage în teren echipa a doua în meciul cu FC Fcsb?! Incredibil! Deci Viitorul folosește prima echipă doar în meciurile cu Craiova, în rest - Astra, Sepsi, Fcsb - utilizează echipa a doua? Iar Astra cedează ”elegant” meciurile cu Fcsb și Viitorul (pe care o împinge spre podium) dar nu se va proteja (bravo lor!) pentru Cupa României la meciul cu Craiova fiindcă finanțatorii Astrei - Niculae și Gigi Becali - se simt ultragiați probabil de acuzele Craiovei de încălcare a FairPlay-ului competiției... care FairPlay este este admirabil în fotbalul românesc, e sublim putem zice, dar lipseşte cu desăvârşire... Pentru ”presa sportivă”, termenul FairPlay este lipsit de conținut... Cine mai respectă azi competiția sportivă? La ce ”veghează” oare Comisia de Disciplină a FRF? - întrebare retorică.

Daca mai citesti o data articolul o sa vezi echipa folosita in turul play off-ului de catre Viitorul (care a si invins!!!), asa ca nu prea e correct ceea ce spui. In conditiile in care Viitorul vrea sa isi maximizeze sansele de a se califica in finala cupei e normal sa isi menajeze echipa in meciurile impotriva unor echipe cu care nu se bate pentru nimic (nu ma refer la puncte ci loc) si sa foloseasca echipa de baza in meciurile cu contracandidata la locul 3. Referitor la Astra, ai uitat sa spui ca a pierdut (destul de usor si ciudat) si la Craiova, intr-un meci in care in prima repriza astralilor le era frica sa se apropie de poarta adversa si trageau doar avioane de la distanta. Si o ultima intrebare: cum se numeste echipa care a fost ajutata de arbitri 3 meciuri din 5 (penalty nedat Astrei, gol anulat eronat pt offside si gol din offside - ultimul chiar in ziua in care "nasul" echipei, psd, a avut un miting in oras)?

albalbastru72
albalbastru72  •  17 Aprilie 2019, 13:08

E un zero in plus la cota astuia,adica exact cit facea inainte de transferul la fecesebeaua.Jucator mediocru fara nici o sansa de progres.Nu joaca nimic,nu o sa-l ia nimeni nici macar din tara.

aius
aius  •  17 Aprilie 2019, 10:36

Articol penibil!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close