FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // FOTO EXCLUSIV Concurenţă fabuloasă în atacul Viitorului: 10 jucători se luptă pentru un loc în ofensiva lui Hagi

Canidaţii la postul de atacant în echipa Viitorului au pozat special pentru GSP.ro. A lipsit doar Măţan, care e răcit // FOTO: Ionuț Coman +1   FOTO
Canidaţii la postul de atacant în echipa Viitorului au pozat special pentru GSP.ro. A lipsit doar Măţan, care e răcit // FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 12:58

VIITORUL // Zece jucători se luptă pentru un loc în linia ofensivă a Viitorului în partea a doua a sezonului Ligii 1. 

După venirea brazilienilor Eric și Rivaldinho, lupta pentru un loc în linia ofensivă a Viitorului a devenit infernală.  

Zece jucători își dispută acest loc: Ianis Hagi, Drăguș, Mățan, Voduț, Houri, Pitu, Târcoveanu și L. Munteanu plus cei doi sud-americani. La care se adaugă Vână și Casap, folosiți ca interi, dar cu veleități de mijlocași ofensivi. O concurență incredibilă și încă un semnal că Gică Hagi va miza totul pe atac.

„L-am luat pe Eric pentru că are calitate. Este altul față de acum un an, trebuie să-i dăm timp să se obișnuiască, nu o să-i creăm o presiune mare la început. Dar este un jucător cu personalitate, foarte bun, care face diferența în anumite moment. Să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele.

Cu Rivaldinho, avem un număr 9, suntem mai competitivi și sperăm să devenim mai buni. Sunt compartimente unde avem jucători tineri, foarte buni, dar am încercat să ne completăm, să avem alternative, pentru că pot exista și ieșiri. Suntem în perioada de transferuri, orice se poate întâmpla și trebuie să fim pregătiți”, a explicat Hagi.


*Canidaţii la postul de atacant în echipa Viitorului au pozat special pentru GSP.ro. A lipsit doar Măţan, care e răcit // FOTO: Ionuț Coman

Acesta e convins că Ianis și Eric pot juca în același timp, chiar dacă cei doi evoluează pe același post. "Decari" cu tehnică excelentă, buni pasatori, executanți de lovituri libere, cu un plus clar de viteză pentru căpitanul Viitorului:

„Dacă a venit, normal că pot să joace împreună. Jucătorii foarte buni pot să joace mereu împreună. Numai că eu trebuie să găsesc soluția și dinamica jocului pentru a-i face să joace împreună. Nu v-am zis că joc cu foarte mulți decari? Încerc să joc cu patru decari. Ianis, Eric, Drăguș, Houri, Mățan, Vână, pentru mine sunt decari. Urmez stilul nostru, drumul nostru!”.

„Eric este un transfer foarte important pentru noi, aduce un plus de calitate în atac. Ușor, ușor, se va pune la punct și cu condiția fizică, pentru că știe cum ne antrenăm la Viitorul, mult și intens, și își va intra în ritm. Știu ce jucător este, am urmărit meciurile până să mă întorc la Viitorul, l-am prins și o săptămână la antrenamente. Ne va aduce un plus de calitate în atac”
Ianis Hagi, atacant Viitorul

Vezi şi: EXCLUSIV Next Generation » Cine sunt cei 8 juniori luați de Hagi în cantonamentul din Turcia: „Caut un număr 9”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
breitner
breitner  •  16 Ianuarie 2019, 13:15

Fabuloasa! Messi, Ronaldo, Salah, Neymar, nici nu stie Hagi pe cine sa aleaga (dintre neica nimeni pe care ii are si nici macar fotbalisti nu sunt (doar jucatori))!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează