FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT

VIITORUL - HERMANNSTADT 2-1. Ruben Albes, scandalizat de confuzia provocată de arbitrul Petrescu: „Nu e normal”

Ruben Albes, antrenor Hermannstadt +14   FOTO
Ruben Albes, antrenor Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 21:13 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 21:35

Ruben Albes (35 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat înfrângerea suferită de echipa sa cu Viitorul, scor 1-2.

Antrenorul sibienilor a invocat faza confuză din a doua repriză, când sibienii au primit inițial un corner, înainte ca arbitrul Radu Petrescu să se răzgândească și să arate spre punctul cu var. Toate acestea pentru ca decizia să fie schimbată încă o dată, iar până la urmă sibienii să primească tot corner. 

„Păcat. Am făcut meciul dificil pentru ei. Am avut posibilitatea să mai înscriem pe contraatac. Nu e normal ce s-a întâmplat la acea fază, ca arbitrul să schimbe decizia, din penalty în corner. Viitorul a făcut un meci bun, este o echipă puternică, care joacă bine, dar cred că echipa mea a dat totul pe teren. Ăsta e rezumatul meciului”, a declarat Ruben Albes la Look Sport.

Ruben Albes, deranjat de decizia arbitrului: „Nu e normal”

Ulterior, tehnicianul iberic a revenit asupra fazei controversate din partea a doua: „Nu știu dacă rezultatul este corect sau nu, dacă arbitrul ne-ar fi acordat penalty am fi discutat despre alte lucruri. Când iei o decizie, apoi alta, nu e normal să o schimbi din nou. Nu am văzut ce s-a întâmplat, înțeleg să îți schimbi decizia după ce asistentul ți-a zis ceva. Dar apoi să o schimbi din nou? Nu e normal!”

foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
foto: fcviitorul.ro
+10 FOTO

Voi avea mai multe opțiuni la meciul următor, mai mulți jucători, sunt convins că ne vom exprima mai bine.

Sunt un antrenor care se poate adapta. M-am adaptat la România, la cultură și la mentalitatea jucătorilor - Ruben Albes, antrenor Hermannstadt

Sunt fericit pentru primul meu gol în Liga 1, dar dezamăgit că nu am luat cu noi punct sau puncte. Ei au jucători cu calitate, nu este ușor să te aperi împotriva lor, dar dacă eram puțin mai atenți poate plecam cu un punct. Am fost agresivi, mai ales în prima repriză. A dat Ciobanu un supergol, cum de altfel doar cu noi dă. Sperăm să câștigăm meciurile următoare și să ne apropiem de playoff - Raul Opruț, Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gabi Iancu, gata să plece de la Viitorul! Mircea Rednic a dezvăluit oferta: „E din România”

Gigi Becali, explicații despre clauza ilegală din contractul lui Haruț: „E o regulă la FCSB! I-am spus băiatului”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  11 Ianuarie 2021, 10:53

1. Trebuie " sa muncesti" cautand o stire...la gsp, despre primul meci al anului,...o gasesti greu...cam la coada. In schimb ideea lui Becali sa il aiba pe Budescu,...care e la ASTRA.. ( ! ) "varf fals",.. e la loc de cinste Halal ! 2. Nu a fost penalty . regulamentul spune, clar ca o minge deviata din corp , in maina, la un sut de aproape nu este hent. asta nu ne mai spune GSP,...ocupata cu Becali sau Sumudica...ca astie "... isi cultiva" aparitiile. 3. Sa fim corecti . Viitorul si-a meritat punctele, sibienii nu au jucat decit rar, fotbal, nu imi par o echipa legata, desi forta fizica.au.

dubluv
dubluv  •  11 Ianuarie 2021, 08:27

a fost o eroare de comunicare intre arbitru si asistentul sau: asistentul a aratat cu steagul catre inainte, arbitrul intelegand ca ii indica penalty, ceea ce a si dat. Apoi in casca asistentul i-a comunicat ca de fapt aratase corner. In mod normal arbitrii stabilesc inainte de meci coduri clare, ieri s-au balbait putin.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close