FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, explicații despre clauza ilegală din contractul lui Haruț: „E o regulă la FCSB! I-am spus băiatului”

Fundașul dreapta Denis Haruț (21 de ani) a refuzat să semneze cu FCSB, din cauza unei condiții ilegale din contract. Gigi Becali și-a expus punctul de vedere. Spune că acea clauză este una obișnuită la formația bucureșteană.
Fundașul dreapta Denis Haruț (21 de ani) a refuzat să semneze cu FCSB, din cauza unei condiții ilegale din contract. Gigi Becali și-a expus punctul de vedere. Spune că acea clauză este una obișnuită la formația bucureșteană.

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 20:20 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 21:37

Fundașul dreapta Denis Haruț (21 de ani) a refuzat să semneze cu FCSB, din cauza unei condiții ilegale din contract. Gigi Becali și-a expus punctul de vedere. Spune că acea clauză este una obișnuită la formația bucureșteană.

  • CONTEXT: Fundașul dreapta Denis Haruț era achiziționat cu 700.000 de euro, după care el a refuzat să semneze cu FCSB două contracte pentru fentarea duratei maxime de cinci ani a legăturii dintre un jucător și un club. Detalii AICI!

Propunerea lui Gigi Becali pentru Haruț însemna două contracte, unul valabil cinci ani și încă unul tot pentru cinci ani ani, semnat în alb! Al doilea urma să fie înregistrat ulterior, în ultimele șase luni ale primei perioade pe care avea s-o petreacă Haruț la FCSB. Fotbalistul a refuzat. Becali se dă de gol și spune că practica, una nepermisă, este o obișnuință la echipa pe care o patronează

Transferul lui Haruț la FCSB a picat. Explicația lui Gigi Becali

„FCSB are o regulă: dacă ai 21 de ani sau sub 21 de ani semnezi pe 5 ani și clubul are opțiune pe alți doi ani. La noi nu mai rămâne nimeni liber de contract! Dau bani pe Haruț și nu vreau să mă trezesc că peste doi ani sau trei ani, când explodează, pleacă pe o sumă foarte mică sau nu mai prelungește! Asta a fost toată problema. I-am spus băiatului. Nu m-am certat cu Iftime. Lucrurile sunt clare”, a declarat Gigi Becali, conform Prosport. 

Gigi Becali a introdus „clauza Tătărușanu”

În vara lui 2014, FCSB l-a pierdut pe Ciprian Tătărușanu, portar de națională, fără să primească vreun euro. Fiorentina a profitat de faptul că înțelegerea cu formația lui Gigi Becali expirase. 

Am stabilit așa: dacă ai până în 21 de ani, semnezi pe 5 ani plus încă 2 ani opțiune. Dacă ai între 21 și 25, semnezi pe 3 ani cu opțiune pe 2 ani. Iar dacă ai peste 25 de ani, semnezi pe un an și clubul are opțiune pe alți trei. Așa e la FCSB și nu ne abatem de la aceste reguli. Totul a plecat de la Tătărușanu. Am plătit o sumă mare pentru un portar, a jucat la noi mulți ani și era portarul naționalei. Nu a mai vrut să semneze și a plecat la Fiorentina gratis! De atunci nu am mai fost prost! Ce vreau să știe toată lumea este că nu va mai exista niciodată un caz Tătărușanu
- Gigi Becali, conform Prosport

Gigi Becali: „Am înțeles că Haruț este de nota 10”

Haruț a refuzat să semneze cu FCSB în condițiile care i-au fost oferite, deși el primește la Botoșani 2.500 de euro lunar, iar la București ar fi încasat 11.000 de euro lunar în primul an din contract. Salariul ar fi crescut cu câte o mie de euro lunar în fiecare an și ar fi ajuns la 15.000 de euro în ultima parte din primul contract. După care jucătorul ar mai fi avut o semnătură pentru alți cinci ani, cu salariul lunar plafonat la 15.000 de euro. 

Nu îl păcălea nimeni, nu i-a băgat nimeni pe sub nas niciun contract. Am înțeles că băiatul este de nota zece. Eu nu m-am văzut cu el și nu am vorbit decât un minut, îl felicitam că a acceptat să vină, nu am vorbit despre postul pe care să joace sau altceva. Aveam referințe foarte bune despre caracterul lui. Acum, așa a fost să fie. 

Pe lângă salariu, mi-a cerut 500 de euro pentru chirie. Am zis «Ia, tată». Apoi, a zis că vrea și 60.000 de euro avans din salariu, ca să își ia apartament, dar nu îi vrea din primul an, ci să îi eșalonez pe trei ani, ca să nu îi simtă. I-am zis «Bine, tată» și la asta. Dar am ținut și noi să avem acea opțiune de prelungire. De la aia a picat totul
- Gigi Becali

Denis Haruț se întoarce la Botoșani

„Haruț nu e ca Moruțan, ca Miron, care au semnat ca împușcați. El mi-a zis să îl reprimesc la Botoșani, că va juca și va demonstra ce poate. «Dacă nu sunteți supărat pe mine, vin cu toată deschiderea. Nu am venit după bani, nu am nicio problemă. Vă promit că mă fac fotbalist și plec pe o ofertă mai mare. Vin la Botoșani și semnez, demonstrativ, un contract pe 5 ani». Asta mi-a spus. Iar cifrele le puneam eu pe contract”, a povestit Valeriu Iftime, la TV Telekom Sport.

VIDEO. Imagini din cantonamentul lui FCSB » Jucătorii trag tare la antrenamente 

Citește și alte știri despre FCSB: 

Denis Haruț a refuzat-o pe FCSB și l-a câștigat pe Valeriu Iftime: „Nu e ca Moruțan și Miron, care au semnat ca împușcați”

Dănuț Lupu, comparație pe placul lui Gigi Becali: „Moruțan îmi place mai mult decât Ianis, dar nu a primit încrederea lui”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (298)
mir21
mir21  •  12 Ianuarie 2021, 06:28

Cum le stii pe toate știucane

adriann_
adriann_  •  11 Ianuarie 2021, 17:16
Postat de skins_berceni1947 pe 11 Ianuarie 2021, 12:49

Dezinformati, era vorba despre un contract pe 2 ani cu 12000 euro pe luna si un altul de 3 ani cu 15000 euro pe luna. Plus bani de casa, masina etc etc. Harut urma sa castige la Steaua in 5 ani 1,2 milioane de euro. Informati corect lumea.

Harut nu ajungea la Steaua ci la fcsb, firma unui cioban puscarias. Si dupa cum s-a scris clar, de cateva ori, i s-au dat la semnat doua contracte, unul pe 5 ani (maxim prevazut de regulamente) si inca unul, cu data in alb. Dezinformarile penibile ale posacilor becalisti ar trebui sanctionate corespunzator.

zorrozabal
zorrozabal  •  11 Ianuarie 2021, 16:08
Postat de skins_berceni1947 pe 11 Ianuarie 2021, 12:53

Mihaile in 2 luni e out. In schimb Man, Coman, Morutan, Olaru castiga in Romania ,,pe plantatie'' cca un sfert de milion de euro pe an plus bonusuri...la 22-23 de ani

In sapte ani!?Toti patru?!

Vezi toate comentariile (298)
Comentează