FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 / Costel Enache a surprins la final, când i-a cerut scuze „centralului” Radu Petrescu: „Să aibă încredere în el”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 22:57

Costel Enache, antrenorul lui Hermannstadt, e mulțumit de evoluția elevilor săi din meciul pierdut cu Viitorul, scor 2-3, și își cere scuze față de arbitrul Radu Petrescu.

„Începe să meargă jocul, suntem dinamici pe ofensivă, dar prea ușor luăm golurile. Nu lucrăm de mult împreună. Jucătorii n-au avut timp să reacționeze, să se cunoască foarte bine. Au fost momente când am fost dominați, dar și momente în care am controlat jocul. N-am avut timpul necesar să ne cunoaștem între noi. E normal să apară jucători schimbați de la o etapă la alta. Un rezultat de egalitate ne-ar fi dat un alt moral.

Apreciez execuția lui Ciobanu, una extraordinară. E a doua oară când pățesc cu Ciobanu asta. Și în urmă cu două sezoane mi-a marcat un gol senzațional”, a declarat Costel Enache la Look Sport.

Tehnicianul sibienilor a vorbit și despre faza la care jucătorii săi au cerut penalty, când De Nooijer i-a băgat mâna în piept lui Petrișor Petrescu: „Am încercat să revăd faza de la penalty. Am doar informații de la cei din jurul meu. Vreau să-i spun lui Radu că-mi cer scuze dacă am fost agresiv și să nu ia lucrurile așa cum le-a auzit. Să aibă încredere în el”. 

„A fost o victorie muncită. Venim după un efort foarte mare în Belgia. Probabil că în a doua repriză ne-am descătușat un pic” Bogdan Țîru, fundaș Viitorul

Vezi și:

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // VIDEO Gazdele au primit primul gol al sezonului după gafa lui Arpad Tordai. Îl iartă Hagi pe Cojocaru?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  29 Iulie 2019, 09:47

Enache, cel mai elegant (in comportament) antrenor din Romania. Sper sa aiba si rezultate pe masura.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Iulie 2019, 08:44
Postat de fairplayromania pe 29 Iulie 2019, 00:29

Enache e omul lui Becali. Doară nu vrei ca sa îl supere pe arbitrul de casă al lui Becali.....

Petrescu a arbitrat in celebrul meci de la Sibiu când cu simularea aia grosolana a portarului de la CFR, Beto. E clar omul lui Becali.

fairplayromania
fairplayromania  •  29 Iulie 2019, 00:29

Enache e omul lui Becali. Doară nu vrei ca sa îl supere pe arbitrul de casă al lui Becali.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează