FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vin scouterii pentru Alibec » O nouă superechipă din Europa îl vrea pe atacantul lui FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 21:38

După ce Watford s-a interesat de Denis Alibec, încă o echipă îl dorește pe atacantul de 25 de ani al celor de la FCSB.

La meciul cu Sporting, de miercuri, scouteri de la FC Porto îl vor urmări pe Alibec, jucătorul având șanse să ajungă în Portugalia după play-off-ul Champions League, potrivit ProTV.

Venit în iarnă la FCSB, Alibec a devenit om de bază la echipa roș-albastră, fiind căpitanul echipei. Are 22 de meciuri pentru FCSB, marcând 10 goluri.

3.000.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Alibec a jucat la Farul, Inter, Mechelen, Viitorul, Bologna și Astra. Porto are 27 de titluri în palmares, iar în lotul lui Sergio Conceicao mai sunt 5 atacanți: Marega, Bueno, Aboubakar, Soares și Rui Pedro

FCSB se va duela cu Sporting Lisabona, miercuri, de la ora 21:45, în returul play-off-ului Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DolceSport și ProTV.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
romeverest
romeverest  •  22 August 2017, 14:36

O noua superechipa de parca Watford ar fi o mare echipa !! Alibec nu are valoare de o superechipa, iar de acest lucru s-au covins de mult si cei de Inter Milano !!

vicol_vali
vicol_vali  •  22 August 2017, 05:57

Bine că nu-i Pal Dardai, de i-a dus pe Hertha Berlin în UCL.

van_daame
van_daame  •  21 August 2017, 23:57
Postat de Mircea Truta pe 21 August 2017, 22:38

Sucarit pe romani Daum face tot posibilul sa nu ne calificam. In consecinta face selectia"la acoperire", fara a-i chema pe cei mai buni. Intentionat!

Daum e un spion german, plantat in Romania, fiindca nemtii vor sa se asigure ca vor castiga Mondialul; si asta doar daca tara noastra nu se califica :(

Vezi toate comentariile (23)
Comentează