FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ajunge Dinamo pe mâna suporterilor? Reprezentant DDB: „Noi suntem plasa de siguranță”

Suporterii din asociația „DDB” așteaptă să strângă mai mulți membri înainte de a cumpăra Dinamo
Suporterii din asociația „DDB” așteaptă să strângă mai mulți membri înainte de a cumpăra Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 18:52

Robert Thomas, reprezentant al asociației suporterilor dinamoviști „Doar Dinamo București”, a vorbit despre posibilitatea ca clubul roș-alb să fie vândut de finanțatorul Ionuț Negoiță (46 de ani) către susținătorii echipei.

După ce Ionuț Negoiță a anunțat că este departe de a bate palma cu investitorii spanioli, posibilitatea ca suporterii să preia clubul din mâinile actualului finanțator a reintrat în atenția publică. Totuși, reprezentantul suporterilor dinamoviștilor spune că nu vor fi pregătiți să facă acest pas decât atunci când programul DDB va atinge 10.000 de cotizanți.

„În momentul ăsta, ne apropiem de 6.100 de membri. Nu sunt doar bani din cotizații, mai sunt sponsorizări, marketing, noi avem un milion de euro cu care putem să susținem echipa, dar nu vrem să riscăm. Dacă ajungem la 10.000 de membri, atunci putem să asigurăm 1.5 milioane de euro numai de la cotizanți. După 2-3 ani, am putea să ne batem și la campionat. Adunăm oameni în fiecare zi. Noi suntem plasa de siguranță, Dinamo nu o să pățească nimic”, a dezvăluit Robert Thomas în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Numărul le crește zilnic. Ultimul membru de elită, Cosmin Moți!

Cosmin Moți (35 de ani), fost fotbalist al lui Dinamo, în prezent la Ludogorets, s-a înscris astăzi în programul DDB, ca membru de elită. „Am ajuns la 34 de lideri, unul dintre ei este eroul de la Liberec și de la Razgrad, „portarul” Cosmin Moți. Ne îndreptăm către cifra de 100 de membri tip elită”, a precizat Robert Thomas. 

„De ieri până azi am crescut cu 150 de membri. Suntem 6086 de membri!”, a scris Peluza Cătălin Hîldan - Dinamo pe Facebook. Suporterii lui Dinamo care vor să se înscrie în programul DDB au două opțiuni: membrii normali plătesc 48 de euro pe an, în timp ce aceia de elită plătesc 1948 de euro pe an.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo și-au încasat salariile restante pe luna ianuarie

Citește mai multe știri despre Dinamo:

De ce Lukas Skovajsa n-a fost primit la Săftica + Ce reguli a impus Adrian Mihalcea

Claudiu Niculescu se opune trendului: „Eu nu am cotizat pentru club. Am altele pe cap”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  16 Mai 2020, 10:28
Postat de mehighms pe 16 Mai 2020, 08:44

au 6000 de membrii :))))))))))))))))))))))

Asa, si ce e amuzant? 6000 de membri COTIZANTI! Nu doar unii care dau like la o pagina de FB sau voteaza intr-un sondaj online, ci oameni care s-au implicat financiar si sentimental si cum mai vrei.

mehighms
mehighms  •  16 Mai 2020, 08:44

au 6000 de membrii :))))))))))))))))))))))

samertx
samertx  •  15 Mai 2020, 21:27

Așa, promovați mișcarea suporterilor dinamoviști din România, unică și istorică pentru fotbalul nostru. De scris, scriem toți, puțini sunt cei care fac ceva pentru echipele ale căror suporteri sunt.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează