FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Vine Bokila 2 » Transferul făcut de Dinamo nu are de ce să-i entuziasmeze pe fani + care e situația celorlalte ținte ale "câinilor"

Articol de - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 12:41

În lipsă de altceva, Dinamo l-a rechemat pe Daniel Popa în "haită". Atacantul de 22 de ani pare însă fratele lui Jeremy Bokila. Dacă decarul "câinilor" n-a mai marcat de un an în partidele oficiale, fotbalistul care revine la roș-albi are doar un gol în actualul campionat, când a fost împrumutat la FC Botoșani.

Un gol în 22 de partide în toate competițiile, în 1.220 de minute jucate, în condițiile în care a început ca titular în 13 dintre primele 15 etape ale campionatului.

Are și 3 assist-uri

Daniel n-a mai dat gol de pe 20 septembrie, adică de trei luni, de la meciul cu Iașiul (3-3). Mai are și trei assist-uri, în perioada de vară a campionatului, contribuind atunci la victoriile cu FC Voluntari (3-1), ACS Poli (1-0) și Chiajna (2-1).

Aseară, fotbalistul nici n-a fost în lot, o premieră pentru actualul sezon. Popa a fost regretat de mulți dintre fanii "câinilor", iar Vasile Miriuță și Dinamo îl readuc la echipă, plătind 10.000 de euro botoșănenilor pentru "repatriere".

Atât era convenția între cluburi, făcută vara trecută. Matematica spune că Popa are numai un gol în cele 31 de meciuri bifate în prima divizie! Pentru Dinamo, în cele 11 etape jucate în campionatul trecut, n-a reușit niciunul.

Ce "cadou" a primit pentru Cupa Ligii

Tânărul fotbalist s-a afirmat în tricoul roș-albilor în ediția trecută a Cupei Ligii. A contribuit din plin la ascensiunea echipei în această competiție, marcând de două ori cu Voluntariul (2-1) și o dată cu Astra (5-2), primul gol din prelungiri, aducând Dinamo în avantaj.

Cu toate acestea, Daniel n-a fost reținut de Cosmin Contra în lotul de 18 al finalei Cupei Ligii cu ACS Poli Timișoara (2-0)! Iar vara trecută, "Guriță" s-a despărțit de el foarte ușor, nedorind ca Popa să facă parte din lotul lui Dinamo pentru actualul sezon. Miriuță îi întinde acum o mână. 

5,55 e media
notelor din GSP în dreptul lui Popa în sezonul petrecut la Botoșani

60 de minute 
a jucat atacantul în medie pentru moldoveni în actuala ediție de campionat

11 meciurioficiale, 9 în campionat și două în Cupă, a strâns fotbalistul fără să puncteze

"Singurul jucător dintre cei împrumutaţi pe care îl putem aduce este Popa. Eu mi-l doresc. Îl putem lua fără să se opună cei de la Botoşani. Cred că şi el vrea. Şi dacă rămâne Nemec mi-l doresc pe Popa, vreau concurenţă. Pot juca şi împreună" Vasile Miriuță, antrenor Dinamo

Restul sunt mai scumpi!

Dinamo mai are și alți jucători împrumutați în primele două ligi, iar unii dintre aceștia s-au evidențiat mai mult la echipele de club. Doar că unii au clauze mai mari de reziliere cu echipele la care sunt împrumutați, se ajunge și la 50.000 de euro de jucător, dacă se întorc acum în Ștefan cel Mare!

Astfel că, așa cum a spus și Miriuță, doar Daniel poate fi readus acum. Dinamo i-a împrumutat în vară pe P. Petre (Sepsi), Olteanu și M. Popescu (ambii la Voluntari), Târcoveanu și Manole (ambii la Mediaș), I. Popescu, D. Ciobotariu și Neicuțescu (toți trei la Chindia).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mosvasile
mosvasile  •  17 Decembrie 2017, 19:59

Baiatul este destul de bataios!Daca va fi introdus si daca va avea mingi,va fi de folos echipei!

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  17 Decembrie 2017, 17:02
Postat de calificare777 pe 17 Decembrie 2017, 16:36

Desi imi curge sange alb-rosu prin vene de mic, in mimentul de fata imi doresc ce e mai rau ptr dinamo. Sper sa intre in faliment, sa retrogradeze, etc.... ptr ca nu... nu se mai poate... trebuie sa vina cineva cu bani care sa investeasca, nu sa vina sa faca tot felul de matrapazlacuri. Sa vanda ror felul de copiii pe cate 100-200k de euro ca pe o afacere

Si pentru asta de ce te comporti ca toti gigistiiidioti de pe acest site??

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  17 Decembrie 2017, 17:01
Postat de daweroirl pe 17 Decembrie 2017, 17:00

Pare perfect pt ce joaca rinamo...

Pe tine, deși esti evidentidiot, de ce nu te blocheaza gsp??

Vezi toate comentariile (14)
Comentează