FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Virusul din birouri! Trei oficiali dinamovişti au probleme de sănătate

Conducătorii dinamovişti au toţi probleme, deşi elevii lui Ciobi fiind sînt lideri în Liga 1 şi calificaţi în semifinalele Cupei
Conducătorii dinamovişti au toţi probleme, deşi elevii lui Ciobi fiind sînt lideri în Liga 1 şi calificaţi în semifinalele Cupei

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 20:29

Badea s-a internat în spital pentru analize amănunţite, Borcea e pe tratament intensiv după ce nivelul mercurului în sînge a crescut, iar Dinu are probleme cu soţia, grav bolnavă.

Dinamoviştii par urmăriţi de blesteme. Oficialii clubului au toţi probleme de sănătate. După Cristi Borcea, care urmează la Miami un tratament intensiv după ce mercurul din sînge a ajuns din nou la cote ridicate, şi Cornel Dinu, care în august a suferit o operaţie pe cord, iar are acum probleme cu soţia sa, Silvia, ce trece prin momente grele după ce medicii i-au amputat şi celălalt picior, a venit rîndul lui Nicolae Badea să ajungă sub supravegherea doctorilor.

Preşedintele CA a fost supus unor analize amănunţite în această săptămînă, joi fiind prezent la Gala Premiilor Fanatik numai după ce a primit aprobarea medicilor. Imediat după, a trecut pe la stadionul din Ştefan cel Mare, dar nu a asistat la partida cu Petrolul (2-1) din Cupa României, plecînd în grabă spre o clinică privată pentru noi investigaţii.

Vrea să mute echipa
Cristi Borcea e supărat rău pe fani că n-au încurajat echipa cu Steaua şi că au fost surclasaţi numeric pe teren propriu cu Petrolul (2-1), în Cupa României. "Luăm în calcul să jucăm în altă parte din retur, la Cluj, Piatra-Neamţ, sînt variante. Să le fie ruşine suporterilor, e prima dată cînd cei 500 de fani ai Stelei s-au auzit mai tare în Ştefan cel Mare! Vagabonzii ăştia nu merită să băgăm bani, interesul lor e să pună mîna pe brigăzile de ultraşi să beneficieze de toate avantajele!", a zis Borcea la DolceSport.

Inbox:
- Alexe încă mai resimte dureri după pubalgia suferită la meciul cu Steaua şi ar putea fi doar rezervă mîine, cu Astra Ploieşti.
- Astra l-a numit ieri în funcţia de director general pe portughezul Mario Branca, fostul scouter al Stelei. Petre Buduru a rămas preşedinte CA al clubului prahovean.
- Ionel Dănciulescu i-a dedicat golul marcat cu Petrolul lui Cornel Dinu: "Sîntem alături de dumnealui, trebuie să fie puternic în aceste momente grele!".
- Udoji şi Bruno Miguel au fost puşi pe lista de transferuri de patronul Astrei, Ioan Niculae, acesta fiind nemulţumit de prestaţiile lor din acest sezon.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
draptor
draptor  •  10 Decembrie 2011, 15:02

nu e bine sa doresti raul cuiva,dar la DINAMO in conducere sunt elemente care mai bine s-ar lasa de fotbal si ar lasa pe cei care vor sa faca ceva ptr aceasta echipa!PLECATI ACUM SI POATE VI SE IARTA PACATELE ,JIGODIILOR....

mihaienache
mihaienache  •  10 Decembrie 2011, 13:27

sunt blestemele adevaratilor dinamovisti....ca prea fura ca in codru si nu baga bani deloc. cand esti actionar nu creditezi clubul luindu-ti bani inapoi la prima vanzare de jucatori....deci muriti tinunduva de mana ca prea faceti rau acestui club

pedropetrus
pedropetrus  •  10 Decembrie 2011, 13:24

I-au ajuns blestemele suporterilor :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează