FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vitezomanul » A fost adus ca mare vedetă la Dinamo, dar nu a prins nici un meci titular până acum! Va fi în primul "11" cu CSU

May Mahlangu a mărturisit că se simte adaptat la Dinamo, a venit în urmă cu 6 săptămâni în Ștefan cel Mare
May Mahlangu a mărturisit că se simte adaptat la Dinamo, a venit în urmă cu 6 săptămâni în Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 00:00

A fost adus ca vedetă, recomandat pentru aptitudinile fizice, dar n-a prins titular, până acum. May Mahlangu va avea șansă luni, contra Craiovei, să fie titular în locul lui Antun Palici, suspendat.

May Mahlangu, 27 de ani, este prima opțiune în acest moment de a-l înlocui pe Antun Palici, suspendat, în partida de luni, de la Turnu Severin, cu CS U Craiova.

Sud-africanul a jucat pentru "naționala" țării sale în pauza competițională în remizele cu Burkina Faso (1-1) și cu Ghana (1-1), 16 minute în prima, 59 de minute din postura de titular în a doua.

Mijlocașul a fost recomandat în momentul aducerii sale de către dinamoviști. "Am fost înștiințați că are o viteză peste medie și e tipul de jucător cu personalitate. Când va fi apt de joc, fizic, sută la sută, va fi unul dintre cei mai buni din campionat".

Fotbalistul s-a pus la punct, între timp, cu partea fizică, rămâne să arate asta pentru Dinamo. Până acum, a jucat doar în două partide pentru "câini", 22 de minute cu Chiajna (0-1) și 18 minute cu Botoșaniul (1-2).

Luni, contra oltenilor, va avea șansa să fie pe gazon din start. Cu ilfovenii a avut o bună ocazie de a marca, pe final de meci, însă șutul său a fost parat cu dificultate de către Bălgrădean.

"May este un jucător cu o capacitate de efort cum rar vezi. Are calitate, se vede. Marica și Torje mi-au vorbit laudativ despre el, îl știau din campionatul turc, mi-au spus că a alergat la un meci 14 kilometri", a comentat Ioan Andone.

2goluri a înscris May în 18 meciuri pentru Africa de Sud

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Octombrie 2016, 11:35

4 - 2 - 3 - 1 BRANESCU - CORBU , NEDELCEARU , POPESCU , OLIVA - I.SERBAN , ST.FILIP - HANCA , TIRCOVEANU(buia) , LAZAR - ROTARIU(popa) !!!!! csu craiova - DINAMO !!!!!!!

mariuss72
mariuss72  •  14 Octombrie 2016, 09:31

Mahlangu a ajuns la Dinamo de o luna de zile, e normal ca sa fie introdus in echipa pe parcurs, dupa o perioada de acomodare...dar voi trebuie sa va papati ***, cum ca nu prinde echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red77
red77  •  14 Octombrie 2016, 09:10

sper sa nu fie vreun banel !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează