FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răchită, derapaj rasist în disputa cu Daniel Niculae: „Dacă voiam sa fiu malițios, îi ziceam și eu să își vadă de păsările lui”

Vivi Răchită
Vivi Răchită

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 19:54 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 21:33

Continuă conflictul dintre Valeriu Răchită și Daniel Niculae. Fostul antrenor al Petrolului i-a răspuns președintelui giuleștenilor cu un derapaj rasist.

CONTEXT: 

Daniel Niculae, răspuns dur pentru antrenorul care face lobby pentru demiterea lui Mihai Iosif: „Om răuvoitor, să-și vadă de haita lui!”
RAPID
Daniel Niculae, răspuns dur pentru antrenorul care face lobby pentru demiterea lui Mihai Iosif: „Om răuvoitor, să-și vadă de haita lui!”

Disputa de la distanță dintre cei doi a continuat astăzi, în studioul emisiunii „Liga DigSport”. Întrebat de reacția lui Daniel Niculae, Răchită a folosit și o expresie cu tentă rasistă: „Dacă voiam sa fiu malițios, îi ziceam și eu să își vadă de păsările lui”.

De unde a pornit conflictul Răchită - Niculae:

În urmă cu o săptămână, la GSP Live, Valeriu Răchită a dezvăluit că discută frecvent cu Victor Angelescu, patronul Rapidului, și că încearcă să-l convingă să-l dea afară pe Mihai Iosif: „Tot încerc să-l conving să pună un alt antrenor. Iosif e băiat bun, dar nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1”.

Daniel Niculae: „Domnul Răchită să-și vadă de haita dumnealui”

Răspunsul lui Daniel Niculae, președintele Rapidului, i-a răspuns într-o intervenție la DigiSport:

Domnul Răchită să-și vadă de haita dumnealui sau de treaba dumnealui. Sunt oameni la Rapid care știu ce au de făcut. Cariera lui Mihai Iosif este mult mai îmbelșugată decât a domnului Răchită. Să-și țină sfaturile pentru dânsul sau pentru echipa pe care o manageriază. El n-are nicio legătură cu Rapidul. Asta e o declarația de om răuvoitor.

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV // VIDEO Daniel Niculae, replică dură la GSP LIVE: „A trecut pe la Rapid și a fost instalator. Bine că l-au dat afară!”

Daniel Niculae, răspuns dur pentru antrenorul care face lobby pentru demiterea lui Mihai Iosif: „Om răuvoitor, să-și vadă de haita lui!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
ucluj2011
ucluj2011  •  18 Noiembrie 2021, 22:30

Răchită , un atârnător și un frustrat fără pereche. Cum să fie și el băgat în seamă dacă nu prin declarații tembele!!!

zizu
zizu  •  18 Noiembrie 2021, 13:04
Postat de zizu pe 18 Noiembrie 2021, 07:13

*** *** ***.....***!

*** *** de la fcsb e mai ok? E mai bun mall ul! Voi moderați doar așaaaa ,ca să aveți motiv de oprit de la comentarii,nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandpv964
mandpv964  •  18 Noiembrie 2021, 07:57

Rachita... Un neica nimeni care se crede mare combinator, manager, antrenor, mai nou, isi imagineaza ca e si politician!!! El agita apele la Petrolul, incearca sa se cocoate pe scaunul de Presedinte, se foloseste de faptul ca - i prieten cu primarul Ploiestiului.. Un amarat..

Vezi toate comentariile (49)
Comentează