FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

Vocea peluzei » FCSB - Viitorul 1-2, analizat de fanul stelist Sergi Lopez: „Dacă, după 15 ani consecutivi, nu vom juca la vară în Europa?”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 08:34

Jocul Stelei o bibliotecă pestriță. Lecturi serioase și Osho. Teja a părut în prima repriză elevul prins cu lecția neînvățată din sceneta „Castravetele”. Dacă întrebă profesorul despre ferigă? Ferigă? Eu o să iau zece cu „castravetele”.

Rombului desenat la mijloc de către Hagi, cu fiul său așezat în vârf, Filip și Nedelcu nu i-au găsit cheița. Dar să fim sinceri, orice formă geometrică ar fi încurcat echipa prima repriză. Gol Calcan după ce Hagi jr. scapă între Filip și Nedelcu și pasează pe bulevard, nu culoar, ocazie mare Drăguș, blocat de Pufi, după ce Nedelcu pierde mingea în no man's land.

La finalul primei reprize, Steaua a părut un hoț de runde. Golul și bara lui Coman au creat impresia că meritam un avantaj. Dar golul Viitorului și ratările lui Drăguș arătau mai degrabă un 2-3 pt Viitorul.

Pauza a adus mult-vorbitul 4-1-4-1. Și a existat o singură echipă... vreo zece minute. Patru ocazii mari, părea o luptă Steaua contra Cojocaru la care Ianis și ceilalți asistau. Dar Hagi e antrenor și a știut cum să pună zahăr în benzină, gripând motorul steliștilor. Intră Artean, Vână e mutat în zona lui Filip, se aduc mușchi pentru a proteja fragilul avantaj și 25 de minute Steaua nu mai are nicio ocazie.

Desigur că în repriza a doua raportul ocaziilor a fost dezechilibrat în favoarea roș-albaștrilor, Gnohere a avut grijă de asta, poate rezultat nedrept, dar rămâne senzația că cele mai bune ouă nu fac cea mai bună omletă. Și se furișează ca o umbră o întrebare... dacă, după 15 ani consecutivi, nu vom juca la vară în Europa ?

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
juliusmad
juliusmad  •  12 Martie 2019, 12:29
Postat de masinameaeata pe 12 Martie 2019, 11:09

Dica era mult mai bun ca Teja! FCSB si NU Steaua, nu are antrenor, nu a avut nici inainte si nu are nici acum , iar la anul vor aduce alti jucatori, acelasi antrenor, zero rezultate. Oamenii nu au inteles ca daca nu ai antrenor, nu ai cum sa ai rezultate!

Cântă la altă masă :))

iobag
iobag  •  12 Martie 2019, 12:13

O analiza buna, dar cand aia care comenteaza sunt *** se ajunge sa se comenteze mai mult de un fular dintr-o poza si niste decizii judecatoresti pe care nu sunt in stare sa le inteleaga, analiza tactica e deja ceva prea complicat :))). Pentru avocatii de la comentarii de aici care spun ca FCSB nu e Steaua ar trebui sa bagati doar articole cu poze si fara scris, ca sa nu-i mai doara capul :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 Martie 2019, 11:10

Viitorul lui Hagi a jucat magistral, in ciuda tineretii jucatorilor, dar ziaristii nostri au vazut doar un singur lucru, FCSB! Si vorbesc doar despre ei. Ma rog, mai pomenesc si despre Ianis, ca nu pot altfel dar subiectul central este jucaria lui Becali.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează