FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ARGEȘ 0-1

Răbufnire după primul meci jucat în 2022: „Eu și Bălgrădean suntem sacrificați din cauza regulii U21!”

Rîmniceanu, numărul 12 / FOTO: Facebook @FC Voluntari
Rîmniceanu, numărul 12 / FOTO: Facebook @FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 20:10 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 20:33

FC Voluntari a fost învinsă de FC Argeș, scor 0-1, în runda cu numărul 5 a play-off-ului Ligii 1. Victor Rîmniceanu (32 de ani), portarul ilfovenilor, consideră că este nedreptățit din cauza regulii U21. 

Victor Rîmniceanu a fost titular la Voluntari pentru prima dată în anul 2022. Portarul s-a plâns că traversează cel mai greu moment al carierei și a dat vina de regula U21. Titularul din poarta ilfovenilor este Mihai Popa (21 de ani).

MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”
FCSB
MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”

Victor Rîmniceanu, nemulțumit de statutul de la Voluntari

„Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Chiar le zisesem colegilor să stea pe colțul lung la gol. După accidentare am avut de suferit. Sper ca în continuare, când va fi nevoie de mine, să intru de pe bancă și să ajut. 

Asta e situația. Ca la fiecare echipă, e nevoie să fie sacrificat un jucător pentru regula U21. Asta e situația, nu am ce să fac. Trebuie să mă antrenez și să merg mai departe.

Cei mai experimentați portari din România, eu și Bălgrădean la CFR, am fost sacrificați. Asta e situația. Dacă mai e nevoie de serviciile mele, încerc să îmi fac datoria cât mai bine. Eu mai am contract. 

Trebuie să stau mai aproape de casă, am și alte probleme pe care trebuie să le rezolv în afara fotbalului. Am avut oferte, dar e bine, sunt mulțumit, chiar dacă nu am trecut prin cariera mea prin asta, să nu joc atâtea meciuri. Am înțeles, mi-am văzut de treabă și m-am pregătit”, a spus Rîmniceanu, la Orange Sport. 

Aveam mai multe așteptări de la jucătorii care au jucat mai puțin. Asta nu înseamnă că e vina lor. Îmi asum acest rezultat. Exceptându-i pe Victor Rîmniceanu și Achim, ceilalți nu s-au ridicat la nivelul dorit. Probabil nu au ritm de joc, nu am reușit să scăpăm de complexul FC Argeș
- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Citește și alte știri din Liga 1:

MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”

Panduru se ia de o echipă din Liga 1: „Mai slabi decât anul trecut! Ce jucători buni au?”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează