FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CFR

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 » CFR 2, suficient pentru 3 puncte » Rezervele lui Petrescu s-au impus cu 1-0 la Voluntari! Cum arată clasamentul ACUM

FC Voluntari - CFR Cluj // foto: Raed Krishan +42   FOTO
FC Voluntari - CFR Cluj // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 00:34 / Actualizat duminica, 25 octombrie 2020 23:34

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 1-0, și se apropie la 3 puncte de CS Universitatea Craiova, liderul Ligii 1.

Vezi aici programul și rezultatele etapei #8 a Ligii 1

Dan Petrescu a schimbat masiv, după victoria de la Sofia, însă n-a avut nicio emoție la Voluntari. Ce înseamnă să ai un lot echilibrat valoric la îndemână! Și să-ți poți permite luxul de a trimite în teren echipe diferite atunci când programul încărcat ți-o cere.

După victoria de la Sofia, din Europa League, Dan Petrescu a făcut aseară opt schimbări în primul "11". Opt! Doar Bălgrădean, Burcă și Ciprian Deac s-au mai regăsit printre titulari, restul pe bancă sau chiar rămași la Cluj!, unde joi vine Young Boys Berna.

Mecanismul campioanei n-a acuzat prea tare transformarea suferită, iar Deac și Pereira i-au dat emoții lui Râmniceanu încă din startul partidei.

Nu-i mai puțin adevărat că nici ilfovenii n-au găsit soluții pentru a pune cu adevărat în dificultate apărarea vișinie. Primul șut pe spațiul porții, semnat Ion Gheorghe, a venit abia după jumătate de oră!

A fost însă doar un mic foc de paie. Până la pauză, fără să se întrebuințeze prea tare, tot campioana a dictat ritmul și s-a aflat mai aproape de gol, prin Vojtus, la centrarea lui Cestor.

Dominarea CFR-ului s-a prelungit și după reluare, pe fondul unui profund respect din partea amfitrionilor, mulțumiți să-i țină pe clujeni cât mai departe de poarta lor. Dar când gândești așa, riști enorm și ilfovenii s-au convins de asta la "transversala" lui Chipciu (55).

Pe de altă parte, cu cine să pui probleme? Activ în prima repriză, Adi Popa s-a stins în partea secundă. Eric, revenit după o accidentare, a aruncat și el prosopul. Iar Betancor, fără mingi utile, s-a pierdut printre apărătorii ardelenilor.

Golul n-a fost decât o chestiune de timp. Și-a picat spre final, marcat de Itu. Suficient pentru trei puncte. 

+38 FOTO

10din totalul de 11 goluri încasate de FC Voluntari au fost primite în repriza secundă, interval în care clujenii au înscris de 6 ori

8 decembrie 2019a fost ultima înfrângere suferită de ardeleni "afară" în campionat, Botoşani - CFR 2-1. Au urmat 8 victorii şi 4 remize

Clasament Liga 1:

FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

FC Voluntari - CFR Cluj, echipe de start:

FC VOLUNTARI (4-3-3): Rîmniceanu - I. Costin, Balaur, Armaș, Kocic - Borțoneanu, De Lucas, I. Gheorghe - A. Popa, Betancor, Eric
REZERVE: Lavin, Chilili, Achim, Miranda, G. Puel, Fonseca, V. Mihai, Da Veiga Lopes, I. Stoica
ANTRENOR: Mihai Teja

CFR CLUJ (4-3-3): Bălgrădean - Manea, Ciobotariu, Burcă, Cestor - Itu, Luis Aurelio, Deac - Chipciu, Vojtus, Pereira
REZERVE: Sandomierski, Susic, Latovlevici, William Soares, Djokovic, Păun, Costache, Carnat, Rondon
ANTRENOR: Dan Petrescu

Știți cum e, dacă nu ești concentrat și nu abordezi meciul cum trebuie, poți să te păcălești. E euforie în rândul băieților, e datoria mea să îi trezesc și să le spun că meciul cu Voluntari e mai important decât oricare altul. Vor fi foarte multe schimbări. E posibil să apară William Soares, nu știu dacă de la început sau pe parcursul meciului, să îl văd la antrenamente - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO. Totul despre Voluntari - CFR Cluj:

Citește mai multe știri din Liga 1:

SEPSI - DINAMO. Pablo Cortacero se joacă cu focul: sigla DDB întârzie să apară pe tricourile „câinilor”

SEPSI - DINAMO 2-0. Cosmin Contra, discurs uluitor: „Îmi e rușine să port sigla asta. Am fost o rușine de echipă! Prefer să joc cu tineri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (146)
adriann_
adriann_  •  26 Octombrie 2020, 11:50
Postat de geogeo pe 26 Octombrie 2020, 10:37

Vad ca apar tot felul de comentarii cu arbitrajul, nu e cazul sa se vorbeasca de arbitraj, arbitrajul a fost foarte bun. CFR a aratat insa o energie supranaturala in meciul de ieri. In mod normal, la cat au alergat ieri, cei 11 socotiti rezerve sunt mai buni decat cei 11 de la Sofia socotiti titulari. Suspecta e si accidentarea lui Cestor din nimic, care poate fi efectul energiei supranaturale de care spuneam. Daca n-au luat nimic interzis, atunci CFR-ul chiar are o echipa a 2-a mai buna decat prima.

Energie supranaturala, cam asa ca FCSB in returul cu Ajax? Cand Adi Popa mai avea putin si facea ture in jurul lui Daley Blind, de ziceai ca Popica se pregatea sa joace 4 sezoane la Man United, nu olandezul? Ma becalistilor, tactica asta cu hotul care striga hotii s-a cam invechit, incercati si voi altceva :)))

geogeo
geogeo  •  26 Octombrie 2020, 10:37

Vad ca apar tot felul de comentarii cu arbitrajul, nu e cazul sa se vorbeasca de arbitraj, arbitrajul a fost foarte bun. CFR a aratat insa o energie supranaturala in meciul de ieri. In mod normal, la cat au alergat ieri, cei 11 socotiti rezerve sunt mai buni decat cei 11 de la Sofia socotiti titulari. Suspecta e si accidentarea lui Cestor din nimic, care poate fi efectul energiei supranaturale de care spuneam. Daca n-au luat nimic interzis, atunci CFR-ul chiar are o echipa a 2-a mai buna decat prima.

ionica007
ionica007  •  26 Octombrie 2020, 10:36
Postat de rumunek pe 26 Octombrie 2020, 00:02

Toată presa are grijă să nu deranjeze reprezentanta in Europa cu vreo discuție despre faza din minutul 84. Șșșșșttt! Ne pregătim de YBB, pentru România!

...:)...Care FAZA?!...:)... Toti pamparușii se cred ''messi'' si se apuca de balet la batranete...:)... Nu este vorba de nici o FAZA in min.84, este doar un banal fault in atac (atacantul il calca pe fundas...)... Nu mai incercati sa cautati SUBIECTE unde nu sunt...

Vezi toate comentariile (146)
Comentează