FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR 0-1

Adi Popa, pe urmele lui Ciprian Deac: „Asta nu e valoarea mea, trebuie să-mi revin”

FC Voluntari a suferit a patra înfrângere din acest sezon, împotriva lui CFR Cluj, scor 0-1. După meci, Adi Popa (32 de ani) s-a arătat nemulțumit de jocul său de la semnarea contractului cu ilfovenii. +42   FOTO
FC Voluntari a suferit a patra înfrângere din acest sezon, împotriva lui CFR Cluj, scor 0-1. După meci, Adi Popa (32 de ani) s-a arătat nemulțumit de jocul său de la semnarea contractului cu ilfovenii.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 octombrie 2020 23:28 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 01:02

FC Voluntari a suferit a patra înfrângere din acest sezon, împotriva lui CFR Cluj, scor 0-1. După meci, Adi Popa (32 de ani) s-a arătat nemulțumit de jocul său de la semnarea contractului cu ilfovenii.

„CFR e o echipă foarte bună, nu degeaba de 3 ani câștigă campionatul și e mereu în grupele Europa League. Unele lucruri nu sunt întâmplătoare. Dar eu nu sunt mulțumit de ce am arătat pe teren, nu e asta valoarea mea, chiar dacă am fost constrâns și de adversar. Pandemia și pauza de 4 luni m-au tras mult înapoi. Trebuie să revin la un nivel, nu mă așteaptă nimeni, trebuie să ajut echipa, să intru în ritm. Sunt total nemulțumit de ce am arătat până acum”, a spus Adi Popa la Look Sport+.

Mă bucur că m-am întâlnit cu Alex Chipciu, Lato (Iasmin Latovlevici), Pufi (Cristi Bălgrădean), Manea. Mă bucur pentru ei că sunt în Europa, dar nu și pentru că ne-au bătut în această seară.
Adi Popa, jucătorul lui FC Voluntari

+38 FOTO

Deac, același discurs

Imediat după victoria lui CFR cu ȚSKA Sofia, 2-0, în grupele Europa League, Ciprian Deac a surprins la declarații. „Să vă spun sincer, eu sunt cel mai mare autocritic al meu. De două luni de zile nu joc nimic, nu știu ce se întamplă cu mine. Sunt foarte realist”, a mărturisit mijlocașul campioanei.

Mai multe știri din Liga 1:

Accidentare gravă în tabăra lui CFR Cluj » Dan Petrescu și-a pus mâinile în cap

DDB, prima reacție după haosul de la Dinamo! Pablo Cortacero, în vizorul dinamoviștilor: „Avem un patron care nu e patron! Banii n-au ajuns niciodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează