FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 2-1

VOLUNTARI - DINAMO 2-1 // VIDEO Nervi fără precedent în finalul tensionat de meci: Bălănescu, ținta ultrașilor

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2020 19:54

Dinamo a condus cu 1-0 la pauză la Voluntari, dar s-a prăbușit in repriza secundă (1-2), după ce a rămas în inferioritate numerică, și are șanse minime să ajungă în play-off, obiectiv pe care l-ar rata pentru al 3-lea an la rând.

Finalul de meci a fost acaparat de nervii din tribune și de pe teren, unde jucătorii nu s-au menajat deloc în ultimele minute ale partidei.

Ce s-a întamplat, mai exact? Câțiva suporteri dinamovisti prezenți la Tribuna I au intrat în conflict cu un membru al staff-ului gazdelor. Părțile implicate s-au înjurat reciproc, iar fanii „câinilor” l-au luat la țintă pe acesta cu bulgări de zăpada.

La același arsenal au apelat și ultrașii din peluză, care l-au bombardat pe goalkeeper-ul Cojocaru cu bulgări, iar mai apoi cu materiale pirotehnice.

Voluntari - Dinamo 2-1 // Nici Bogdan Bălănescu n-a scăpat!

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a fost o altă țință a fanilor prezenți la T1. Acesta a părăsit arena în minutul 85, iar fanii aflați în acea zonă i-au aruncat oficialului cuvinte grele, reproșându-i strategia avută de club în ultimele sezoane.

Tot în final, Mihai Teja a fost trimis în tribune, unde a trăit cu sufletul la gură minutele din final. „Nu știu de ce am fost eliminat, probabil e mai bine cu mine în tribune", a spus Teja la conferința de presă.

vezi și:

FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1, VIDEO + FOTO // „Câinii”, executați în 10 oameni, și-au luat adio de la play-off!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
duta_dd
duta_dd  •  11 Februarie 2020, 18:40

bălănelmiaunescu un fel de struto-camila *** de cineva fara cap prin fotbal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

514091889218839
Mihai Buzea  •  10 Februarie 2020, 14:29

RESPECT TEJA!!!!

920930717928342
Daniel Duhalm  •  10 Februarie 2020, 13:54

Dinamo e la pamant ...la propriu...Negoita si Compania au avut grija de toate...mai ramane sa se duca in B...dupa care ura si la gara...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează