FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Mutări de ultimă oră în SuperLiga » Voluntari a transferat un atacant de la Sepsi

Vitalie Damașcan/ foto: Facebook @FC Voluntari +5   FOTO
Vitalie Damașcan/ foto: Facebook @FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 11:32 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 12:28

FC Voluntari l-a împrumutat pe Vitalie Damașcan (23 de ani), atacantul care aparține de Sepsi.

Jucătorul moldovean și-a prelungit contractul cu Sepsi pentru următorii 3 ani, dar a fost trimis la Voluntari pentru „a avea mai multe șanse să joace”, au transmis covăsnenii pe contul de Facebook.

Victor Pițurcă nu e impresionat de transferurile de la FCSB: „Cu 3 milioane de euro, Becali putea aduce 2-3 jucători mult peste Miculescu și Compagno”
FCSB
Victor Pițurcă nu e impresionat de transferurile de la FCSB: „Cu 3 milioane de euro, Becali putea aduce 2-3 jucători mult peste Miculescu și Compagno”

Vitalie Damașcan, împrumutat de Sepsi la Voluntari

„Cluburile FC Voluntari și Sepsi OSK au ajuns la un acord în privința împrumutului jucătorului Vitalie Damașcan, pentru un sezon, la echipa noastră. Vitalie Damașcan este un atacant din Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la Zimbru Chișinău, Sheriff Tiraspol, Torino, Fortuna Sittard și RKC Waalwiijk.

Vitalie are 20 de meciuri în prima reprezentativă a Moldovei pentru care a reușit să înscrie de 2 ori. Noul nostru jucător va purta numărul 9 pe echipamentul de joc”, a transmis FC Voluntari.

+1 FOTO

Damașcan a jucat 5 meciuri pentru Sepsi în acest sezon de SuperLiga, reușind să marcheze și un gol. El a jucat și 4 meciuri în preliminariile Conference League, dar nu a reușit să înscrie.

Voluntari s-a despărțit de Lorand Fulop

Înainte de aducerea lui Damașcan, Voluntari a anunțat că s-a despărțit de un atacant din lot, Lorand Fulop (25 de ani), jucător adus în urmă cu un an. 

„FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Lorand Fulop. Lorand Fulop a sosit la echipa noastră în luna iulie a anului 2021. A evoluat în 41 de partide pentru FC Voluntari în care a reușit să înscrie 2 goluri și să ofere 3 pase decisive. Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul depus în tricoul formației noastre și îi dorește mult succes în carieră”, a transmis Voluntari pe Facebook.

Mutări de ultimă oră în SuperLiga » Voluntari a transferat un atacant de la Sepsi
Lorand Fulop/ foto: Facebook @FC Voluntari

Sepsi s-a despărțit de Stefan Askovski

Sepsi a renunțat și la serviciile atacantului Stefan Askovski (30 de ani), transferat la Sf. Gheorghe în urmă cu un an de la FC Botoșani. Macedoneanul a semnat cu echipa Pas Lamia, din Grecia, potrivit transfermarkt.com.

În sezonul trecut, Askovski a jucat 36 de meciuri în Liga 1, a reușise să marcheze două goluri și a oferit două pase decisive.

Mutări de ultimă oră în SuperLiga » Voluntari a transferat un atacant de la Sepsi
Stefan Askovski/ foto: Facebook @Sepsi OSK

Citește și alte știri din Liga 1:

Motivul pentru care Victor Pițurcă nu mai antrenează de aproape 3 ani: „Nu se pune problema de așa ceva”

Mărire de salariu la CFR Cluj, după evoluțiile excelente din acest sezon » E titular, dar primește doar 1.000 de euro lunar!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close