FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

William ofertat

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2007 00:00

Cum varianta revenirii lui Thereau are sanse tot mai putine de reusita, iar francezul Habibou e lipsit de experienta, ros-albastrii s-au reorientat spre piata sud-americana. Ultimul nume adaugat pe lista de achizitii a vicecampioanei este William Xavier Barbosa, un brazilian de 24 de ani care a evoluat pina acum in liga a doua japoneza, la Vegalta Sendai!

"E puternic ca un taur! Are 1,89 metri inaltime si un joc de cap excelent. Chiar daca ultima oara a jucat in divizia secunda din J-League, are un CV interesant, fiind legitimat in trecut la Botafogo sau Vasco da Gama", l-a caracterizat un impresar din Tara Cafelei pe William, care a terminat contractul cu gruparea japoneza si a redevenit fotbalistul lui Botafogo, de unde fusese imprumutat.

Oficialii Stelei l-au urmarit pe virful brazilian pe mai multe DVD-uri si s-au aratat incintati de calitatile acestuia. Pentru a-l convinge sa vina in Romania, sefii ros-albastrilor i-au pregatit un salariu stagional de 150.000 de euro, plus bonusuri in functie de golurile marcate si de performantele echipei. Cei de la Botafogo l-ar ceda pe William pe o suma rezonabila, maximum un milion de euro.

William Xavier Barbosa
Nascut: 22 septembrie 1983
Post: atacant central
A mai jucat la: Compactor ('94-'96), Comercial ('96-2000), Figueirense (2001), Atletico Paranaense (2001-2003), Rio Branco (2004), FC America (2005), Vasco da Gama (2005-2006), Botafogo (2006), Vegalta Sendai (2007)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează