FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

OFICIAL Transfer la UTA! Clubul a adus un brazilian trecut prin Liga 1

Willie Barbosa // FOTO: Imago
Willie Barbosa // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 11:00 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 11:03

UTA Arad a anunțat azi transferul extremei Willie Hortencio Barbosa (29 de ani).

Brazilianul a semnat pe un și jumătate cu formația lui Laszlo Balint, iar pe 2 ianuarie se va prezenta la reunirea lotului.

Gabi Balint se gândește să antreneze din nou: „Acolo mi-aș dori. Se face și stadion nou”
ANTRENOR
Gabi Balint se gândește să antreneze din nou: „Acolo mi-aș dori. Se face și stadion nou”

Transfer la UTA: a semnat Willie Hortencio Barbosa

Fotbalistul, care poate juca și în atac, vine gratis, după ce în prima parte a sezonului a jucat în Bolivia, la Club Jorge Wilstermann, adunând 4 goluri în 17 partide.

„Mă bucur tare mult că am reușit să îl semnăm pe Willie. E un jucător cu calități ofensive deosebite care sunt sigur că ne va ajuta în tot ceea ce ne propunem în primăvară, pentru că vom avea multe dueluri echilibrate și avem nevoie de astfel de jucători, care să vină cu un plus pe partea ofensivă. 

Nu a fost deloc ușor să-l semnăm. Sunt două trei săptămâni de când negociem, pentru că a avut oferte mult mai bune decât a noastră, dar mă bucur că am reușit să îl convingem să ni se alăture”, a spus Laszlo Balint, pentru site-ul arădenilor.

500.000 de euroe cota lui Barbosa, potrivit transfermarkt

Trecut pe la FC Botoșani între august 2016 și ianuarie 2017, Barbosa a bifat mai multe cluburi din Brazilia, precum Vasco da Gama, EC Vitoria, Atletico Goianiense sau Bragantino, dar și la formații precum Apollon Smyrnis (Cipru), Servette (Elveția), The Strongetst (Bolivia) sau Kiryat Shmona (Israel).

Citește și: 

Se mai face transferul dorit de FCSB? Care este situația negocierilor purtate de Becali: „Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB”

DDB, ironie după ce Dorin Șerdean a câștigat procesul: „Avem un post liber: portar la Săftica”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează