FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Zeljko Kopic se întoarce la București pentru a continua remontada cu Dinamo! Reacție pentru GSP.ro vizavi de mercato: „Nu este doar să semnăm și atât”

Zeljko Kopic, Foto: Cristi Preda (GSP)
Zeljko Kopic, Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 19:13 / Actualizat luni, 01 ianuarie 2024 20:13

Zeljko Kopic se întoarce marți la București pentru a începe cantonamentul extern cu Dinamo, în Antalya. Croatul va începe cu o conferință de presă, a transmis în prima zi a noului an ce așteptări are vizavi de transferuri: ”Nu este ușor să aduci calitate în ”fereastra” de iarnă, dar vom aduce, sunt sigur”. 

Dinamo a încheiat cu optimism 2023, victorii cu FC Botoșani (2-0) și cu FC Voluntari (1-0), începe 2024 la 7 puncte de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iași, și la 8 puncte de primul loc ce asigură salvarea directă, ocupat de UTA.

Suporterii sunt din ce în ce mai furioși în mediul online, enervați de faptul că cei din conducere nu au rezolvat niciun transfer dintre cele promise înaintea vacanței. 

Oficialii bucureșteni au demarat diverse discuții vizavi de mai mulți jucători, doar că nu au mișcat nimic. Ba, mai mult, sunt fotbaliști, cum este brazilianul Roger, extremă, 27 de ani, a ales U Cluj în detrimentul lui Dinamo, iar croatul Aganovic va continua cu Sepsi, conform anunțului patronului Laszlo Dioszegi.

Iar atacantul Jefte Betancor tocmai a fost prezentat de Panserraikos FC, locul 11 în prima ligă a Greciei.

Noul iubit al Anamariei Prodan este un sportiv milionar, cu 14 ani mai tânăr decât ea
RELAȚIE
Noul iubit al Anamariei Prodan este un sportiv milionar, cu 14 ani mai tânăr decât ea

Zeljko Kopic a transmis fanilor dinamoviști: "Lucrez zilnic"

Zeljko Kopic, 46 de ani, va sosi marți în România pentru a-și continua munca de a salva Dinamo, țintuită de luni bune pe penultima etapă a clasamentului. Marți seară, de la ora 18:00, croatul va susține o conferință în cantonamentul de la Săftica.

Apoi, miercuri, "haita" va pleca pentru un stagiu de zece zile în Antalya, la Side, unde va juca și două meciuri amicale, pe 7, respectiv pe 12 ianuarie.

Chestionat astăzi, în prima zi din 2024, despre situația transferurilor, Zeljko Kopic a continuat să aibă reacții optimiste. Așa cum a încheiat și 2023.

"Sper că vor sosi în curând (transferurile). Perioada de mercato de-abia a început. Lucrez zilnic, inclusiv pe acest subiect.

Vom semna niște jucători, dar și eu vreau fotbaliști de calitate, nu este (totul) doar să semnezi cu cineva și gata. Și nu este ușor în "fereastra" de transferuri din iarnă. O să facem transferuri, sunt sigur", a reacționat croatul pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo așteaptă răspunsuri, mulți vor salarii de peste 15.000 de euro/lună

Dinamo încă mai așteaptă răspunsuri de la Dorin Rotariu și Damjan Djokovic, ambii de la FCSB, Ronaldo Deaconu, de la Korona Kielce, deși dintre aceștia trei ar putea aduce maximum unul! Chiar și jucătorilor polonezilor le-a transmis public acest detaliu, fiind toți de același profil.

Pe listă mai sunt și alți jucători, atât cu profil ofensiv, cum ar fi brazilianul Giovanny, de la Lokomotiv Plovdiv, dar și fundașul stânga Cristi Ganea, de la FCSB.

Sosirea lui Zeljko Kopic va pune presiune pe conducere pentru ca Dinamo să înceapă a se mișca pe piața de transferuri. Croatul a sondat și el piața din țara sa, doar că jucătorii de acolo nu sunt ieftini deloc pentru bucureșteni. În această fază din mercato, clubul din Capitală a primit răspunsuri de la diverși fotbaliști vizavi de salariul solicitat, multe de la 15.000 de euro/lună în sus!

Citește și alte știri:

VIDEO EXCLUSIV Ce estimează Zeljko Kopic că vor face Croația și România la Euro 2024 » Sfat pentru tricolori: „Asta vreau și eu la mine la echipă”

Atacantul de 500.000 de euro dorit de Becali ar putea reveni în Superligă!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  02 Ianuarie 2024, 21:24
Postat de creeperno534 pe 01 Ianuarie 2024, 22:37

Graba strica treaba!

Corect. Sa aduca jucatori cand o sa le trebuiasca pt promovare!

istet10
istet10  •  02 Ianuarie 2024, 21:15
Postat de Custof pe 02 Ianuarie 2024, 09:12

Sper că nu de la isteț 10 ,zeROZEce KARAGANDI!!!!!!!

Nicio grija, prostanacule.

msergiua
msergiua  •  02 Ianuarie 2024, 10:08
Postat de istet10 pe 01 Ianuarie 2024, 20:20

Mai au 3 saptamani. Este interesant de unde vor aduce 5-6 jucatori BUNI, care sa nu aiba nevoie de acomodare, in aceasta perioada.

Nu aduc. E vrajeala ca aduc. Maxim aduc ceva intariri, pe final de mercato, de prin tarile bananiere

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close