FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Zotta nu crede în vînzarea clubului: "Nu au fost discuţii cu Adrian Porumboiu"

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 10:19

Patronul braşovenilor, Ioan Niculaie, a declarat în dese rînduri că aşteaptă un sprijin mai mare din partea autorităţilor locale sau eventuali parteneri în acţionariatul clubului care să îl ajute în efortul financiar.

Oficialii lui FC Braşov au ţinut să dezmintă însă ştirea apărută zilele trecute, conform căreia Neculaie s-ar pregăti să-i vîndă clubul lui Adrian Porumboiu.

"Nu au fost discuţii pe tema vînzării echipei cu nimeni. Singurele discuţii le-am avut cu actualul patron, Ioan Neculaie, dar pentru a asigura toate condiţiile pentru ca sezonul viitor echipa să crească şi să facă performanţă.

Vrem ca în campionatul viitor stegarii să fie în numar cît mai mare pe stadion şi să susţină echipa aşa cum o fac cei care vin acum" a declarat directorul general al galben-negrilor, Constantin Zotta, pentru site-ul oficial al clubului.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  15 Mai 2013, 10:53

cum sa vina lumea la stadion cand faceti tot posibilul sa-i alungati???? De ce va bateti joc de galeria Brasovului???? Ati trimis un comunicat celor de la CFR (meciul tur) sa nu primeasca nici un stegar pe stadion, chiar daca acestia faceau deplasarea pe cont propriu. Ati plimbat galeria dintr-o parte in alta a stadionului. Ati dat interdictii si ati pus garda pe ei. De ce sa vina lumea la stadion, sa va bateti joc de ei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close