FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI - RIPENSIA 1-0

ACS POLI - RIPENSIA 1-0 // Criză de nervi a lui Alexandru Pelici după eșecul din derby-ul timișorean: „Să ne fie rușine!”

Ripensia a pierdut cu ACS Poli, 0-1
Ripensia a pierdut cu ACS Poli, 0-1

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 12:03

Aflați pe loc de retrogradare și cu mari probleme financiare, timișorenii de la ACS au reușit să câștige derby-ul local cu Ripensia, scor 1-0.

Singurul gol al partidei s-a marcat în minutul 57, când David Pop a reluat cu capul din apropiere. La final, tehnicianul Ripensiei, Alexandru Pelici, era un car de nervi:

"Ratăm foarte, foarte mult, incredibil de mult! Nu trebuia să pierdem acest meci. Nu meritam să-l pierdem, pentru că, din punctul meu de vedere, deşi am jucat în deplasare, am condus ostilităţile şi am dictat ritmul. Plecăm cu mâna goală, e un început cu stângul şi trebuie să ne fie ruşine pentru asta, începând cu mine. Toţi suntem vinovaţi!".

Valeriu Răchită, tehnicianul lui ACS, a spus: "Cele două echipe n-au păcălit fotbalul. Noi încă suferim la omogenitate, dar mă mulțumește această victorie".

Clasament Liga 2:

clasament l2

Vezi și: ENERGETICIANUL - U CLUJ 0-2 // Bogdan Lobonț se gândește la promovarea în Liga 1: „Îi asigur pe suporterii noștri că vom da totul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close