FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIREA SLOBOZIA

Mihalcea nu vrea să audă de baraj: „Doamne ferește! Am fi victimă sigură! Nici 1% șanse”

Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia // foto: Imago Images +16   FOTO
Adrian Mihalcea, antrenor Unirea Slobozia // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 14:09 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 15:07

Adrian Mihalcea (45 de ani), antrenor la Unirea Slobozia, nu și-a menajat jucătorii la finalul meciului cu CSA Steaua, 0-2. Echipa sa păstrează șanse de a prinde locul 5, care ar duce-o la barajul de promovare în Liga 1, dar Mihalcea avertizează că „am fi o victimă sigură”.

Învinsă în Ghencea, Unirea Slobozia rămâne cu 40 de puncte, cu doar o etapă înainte de finalul sezonului. Chiar și așa, ialomițenii pot prinde in-extremis locul 5, care i-ar duce la barajul de promovare în Liga 1.

„Complet pierdut” » Atacantul de 80 de milioane de euro al lui Juventus este făcut „pachet” în presa din Italia
SERIE A
„Complet pierdut” » Atacantul de 80 de milioane de euro al lui Juventus este făcut „pachet” în presa din Italia

Adrian Mihalcea, după CSA Steaua - Unirea Slobozia: „Am fi victimă sigură la baraj!”

În ciuda faptului că păstrează șanse la locul 5, Adrian Mihalcea este resemnat cu ideea că va termina play-off-ul pe ultima poziție. Antrenorul principal de la Unirea și-a criticat dur „elevii” după duelul din Ghencea.

„Acești băieți, care au jucat mai puțin etapele trecute, ne-au demonstrat că dacă nu tratezi serios orice fază poți pierde. Lamentabil, lamentabil, dar ăsta este adevărul. Avem alt tip de probleme, pe lângă oboseala acumulată, în acest final de campionat. Sunt mulți jucători care se gândesc la transferuri, cumva nu mai sunt conectați 100% la importanța jocului. 

Ne asumăm asta, nu avem ce face. Dacă așa cred de cuviință... Au meritat pe deplin victoria cei de la Steaua. Vom vedea ce vom face în ultima etapă, dar nu mai avem nicio șansă. Sau dacă - Doamne, ferește! - ne trezim că suntem pe acel loc de baraj, ne mințim, vom fi victimă sigură, cu nici 1% șanse.

Vorbim de atitudine, concentrare, de determinare, dar nu am avut nimic! Dacă la pauză puteam schimba 10 jucători, o făceam!”, a declarat Mihalcea la DigiSport. 

Cum ar prinde Unirea Slobozia locul de play-off? Cu o victorie în ultima etapă, acasă, cu Petrolul, iar Concordia Chiajna să nu obțină mai mult de un punct în ultimele două meciuri, în deplasare cu Petrolul și acasă cu U Cluj. 

În mod normal, la baraj participă echipa de pe locul 4, dar cea care va termina sezonul pe acea poziție, CSA Steaua, nu are drept de promovare în prima ligă. 

Ce a declarat Daniel Oprița după CSA Steaua - Unirea Slobozia:

A fost un spectacol frumos pentru cei din tribună, ne bucurăm că am reușit să câștigăm, ne-am asigurat matematic locul 4. Mai avem un singur meci, pe care trebuie să mergem să-l jucăm, apoi vacanță.

Mulțumim suporterilor pentru că au fost alături de noi tot sezonul, ne-au sprijinit atât acasă cât și în deplasare. Sperăm ca în sezonul următor să facem mai multe.

Ne-am propus lucrul acesta (n.r. - clasarea pe locul 4), chiar dacă nu era în obiectiv. 

Șansele să putem promova sunt destul de mici, s-a anunțat că o să meargă locul 5 (n.r. - la baraj), dar speranța moare ultima, vedem ce va fi.

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Mai multe știri din Liga 2: 

Momente speciale în Ghencea: Victor Pițurcă a dat lovitura de start la meciul Stelei + Eroii de la Sevilla, premiați la pauză

Divorț cu victorie în Liga 2 » Clubul de tradiție a renunțat la serviciile antrenorului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  09 Mai 2022, 17:34
Postat de cirus11 pe 08 Mai 2022, 14:47

Atunci de ce mai joaca??

E posibil să poată promova. Nici o comisie nu a decis oficial că Steaua nu poate promova; doar Burleanu a afirmat treaba asta, și nu ar fi prima oară când vorbește aiurea: și despre CSU Craiova zis la fel și FRF-ul le-a dat licența.

180190845824463
Mihnea Iorga  •  08 Mai 2022, 16:09
Postat de cirus11 pe 08 Mai 2022, 14:47

Atunci de ce mai joaca??

Să-i mulțumim lui Burleanu pentru mirobolantul format al competiției în care echipe fără drept de promovare sau echipe modeste care nu au nici bugete, nici loturi, nici pretenții de Liga 1 sunt obligate să joace în play-off-uri pentru promovare... Pentru multe orașe mici unde nu ai de unde sa atragi sponsori importanți, autoritățile nu au nici ele bani sa finanțeze echipe cu pretenții, e de ajuns să rămână în liga a doua fără să aibă emoții cu retrogradarea...

catalynn
catalynn  •  08 Mai 2022, 16:01

Tot respectul pt acest om! Din nimic, ca și Oprița, a făcut minuni cu echipa lui. Spre deosebire de Zicu care se milogește pe la poarta FRF sa ii dea lui locul la Baraj câștigat pe MERIT de Steaua, Mihalcea a declarat ca vrea la baraj, însă de pe locul 4! Nu a reușit, asta e, așa e in sport, dar părăsește competiția cu capul sus!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează