FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Fotbalistul numit de Mihai Stoica „cea mai mare speranță a Academiei FCSB” a semnat azi: „Bine ai venit acasă!”

FOTO: Facebook @Fotbal
FOTO: Facebook @Fotbal

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 18:01 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 18:19

Adrian Romeo Niță (19 ani), produs al Academiei celor de la FCSB, a semnat cu divizionara secundă CSM Slatina.

Adrian Niță, mijlocaș căruia Mihai Stoica îi prevedea un viitor strălucit după debutul la FCSB, în septembrie 2019, este de astăzi jucătorul lui CSM Slatina. În prima parte a sezonului evoluase pentru Unirea Constanța.

Ioan Varga, amenințări directe pentru un fotbalist de la CFR Cluj: „Nu suntem proștii lui! Aveți un pic de răbdare, va plăti scump!”
CFR Cluj
Ioan Varga, amenințări directe pentru un fotbalist de la CFR Cluj: „Nu suntem proștii lui! Aveți un pic de răbdare, va plăti scump!”

Adrian Romeo Niță, prezentat la CSM Slatina 

„Echipa noastră l-a transferat pe tânărul mijlocaş, în vârstă de 19 ani, Adrian Romeo Niţă, jucător care în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru Unirea Constanţa. 

Adrian Romeo Niţă este născut în Slatina, pe 8 martie, anul 2003, fiind format la Liceul cu Program Sportiv, de către profesorul Ion Pîrvulescu. Talentatul mijlocaş a ajuns, la vârsta de 15 ani, la FCSB, iar la 17 ani a debutat în Liga I, în tricoul formaţiei bucureştene. 

Adrian Romeo Niţă are, de asemenea, convocări la echipele naţionale de juniori, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru FC Turris Turnu Măgurele. Bine ai venit acasă, Adrian Niţă!”, se arată în comunicatul celor de la CSM Slatina. 

Fotbalistul numit de Mihai Stoica „cea mai mare speranță a Academiei FCSB” a semnat azi: „Bine ai venit acasă!”
Adrian Niță, prezentat la CSM Slatina

Pe Niță îl văd ca pe cea mai mare speranță a academiei noastre. E născut în 2003, e mai mic și decât Ianis Stoica. Niță va ajunge un fotbalist de care se va auzi, vă spun asta cu certitudine! A subordonat deja Dinamo la categoria lui de vârstă. Așa cum am spus de Man, când nu-l știa nimeni, că va ajunge un mare fotbalist, așa zic și acum. O să auziți de el
- Mihai Stoica, despre Adrian Niță, în vara lui 2019

VIDEO. Ianis Stoica îi dă dreptate lui Mihai Stoica: ”Și eu cred că s-ar fi schimbat lucrurile dacă dădeam cu gol! Poate dacă rămâne mister Petrea aveam alte evoluții”

CItește și alte știri din fotbalul românesc: 

Acuzat de Balaj că arbitrează la ordin! » Au delegat la Rapid - FCU Craiova „centralul” care a provocat scandalul sezonului

A refuzat tăierea salariului, a fost declarat liber la Comisii și a semnat deja cu adversara din Liga 1: „Bienvenu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  09 Februarie 2023, 19:58

Încă un chix. Al câtelea?

brentford
brentford  •  09 Februarie 2023, 19:21
Postat de johny2003 pe 09 Februarie 2023, 18:57

A subordonat dinam0?!? meme, faci confuzie cu Robert Nita!

Exprimarile astea de 2 lei,ba ca a subordonat,ba ca i-a dat cu terenul in cap,ba ca le-a ascuns mingea,fantastic. Pana la proba contrarie suntem va mama noastra in Europa. Restul "e" povesti din '94.

johny2003
johny2003  •  09 Februarie 2023, 18:57

A subordonat dinam0?!? meme, faci confuzie cu Robert Nita!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează