FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA A 4-A

Alexandru Deaconu va conduce derby-ul retrogradatelor: Bistriţa - Poli Timişoara

Alexandru Deaconu va arbitra dervy-ul ligii secunde, Bistrița - Timișoara
Alexandru Deaconu va arbitra dervy-ul ligii secunde, Bistrița - Timișoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2011 20:03

Deşi nu mai evoluează în prima Ligă, Poli Timişoara şi Bistriţa vor fi arbitrate în această săptămînă de unul din arbitrii de vîrf ai Ligii 1, Alexandru Deaconu.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să trimită un arbitru cu experienţă la derbiul ligii a doua, Gloria-Poli Timişoara, partidă care va avea loc luni, 12 septembrie, de la ora 19. Astfel, cel care va conduce partida celor două formaţii retrogradate din cauza licenţei va fi Deaconu.

Bucureşteanul va fi ajutat la cele două linii de Ionel Popa din Paşcani şi Sebastian Eugen Gheorghe, din Suceava. Arbitru de rezervă a fost delegat Gheorghe Mihai Prodan (Cluj), iar observator de arbitri, Laszlo Sajtos (Sibiu).

Poli Timişoara e liderul seriei secunde din Liga a 2-a avînd maxim de puncte după primele trei etape. De cealaltă parte, Gloria Bistriţa ocupă loucl secund, la două puncte în spatele liderului.

Playtech: ȘOC! Iulia Vântur, decizie drastică imediat după Gala UCIN. Ce a făcut vedeta cum s-a încheiat seara


Comentarii (4)
reality
reality  •  11 Septembrie 2011, 19:53

Diferenta va fi facuta de jucatori, de cati jucatori au plecat de la cele doua echipe si sisteme de joc, in definitiv chiar de antrenori..... acum vedem politica lui Iancu unde a dus si cat e de talentat Velcea. HAIDE POLI !!!

gabby72fan
gabby72fan  •  10 Septembrie 2011, 14:20

Mda....Ce poti sa zici ? Santem neinvinsi si amenintam sa revenim dupa doar un an. Asta deranjeaza la FRF. Incepe dansul...brichetei !!!! Jalnic,din pacate trebuie sa traim in rOMANIA !!! pacat !

bluevibess
bluevibess  •  09 Septembrie 2011, 02:07

Pana mea.. ce pot zice..bafta la amandoua.. si fie ca cel mai bun sa castige! Dar cu Poli in suflet mereu ! :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close