FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Alexandru Pelici, în extaz după victoria cu ASU Poli » Cui a dedicat succesul

Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni
Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 18:05 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 18:15

Alexandru Pelici (47 de ani), antrenorul de la CS Mioveni, a comentat victoria echipei sale cu ASU Poli Timișoara, scor 4-0.

Totul despre CS Mioveni - ASU Poli, AICI

CS Mioveni s-a apropiat la un singur punct de Rapid și FC U Craiova, primele două clasate, după victoria clară de astăzi, cu ASU Poli. Trupa lui Alexandru Pelici a înscris de două ori în inferioritate numerică, după ce Dorinel Oancea a văzut cartonașul roșu! La final, Alexandru Pelici și-a felicitat elevii și a dedicat victoria mai multor persoane. 

Alexandru Pelici, după CS Mioveni - ASU Poli

„Este important să gestionăm bine succesul acesta. O victorie frumoasă, meritată, muncită. Am reușit să dăm gol deși Poli a venit cu 3 fundași centrali, cu o linie de 5. Odată cu înscrierea golului au fost obligați să iasă la joc, ceea ce au și făcut la pauză, au venit mai sus și asta ne-a dat spații. 

Odată cu cartonașul roșu încasat de Dorinel am încercat să ținem de rezultat, toată cinstea pentru jucători, în 10 oameni au reușit să mai înscrie de două ori, pe faze de atac rapid și contraatac, pentru că pe tranziție pozitivă avem jucători de viteză și pot face faza aceasta foarte bine. Îi felicit din tot sufletul, mă bucură foarte mult acest lucru. 

Vreau să dedic această victorie celor care au avut momente mai grele și altora care au avut momente fericite. La primul capitol aș vorbi de Rădescu. Toată cinstea pentru acest copil, vine după un deces în familie. Pe această cale transmit că suntem aproape de el. A fost învoit să meargă acolo, la decesul bunicii sale, și a venit abia astăzi, ăsta este motivul pentru care nu a început din startul jocului.

Vrem să dedicăm victoria și sărbătoriților de săptămâna aceasta, au fost doi sărbătoriți, Mihai Olteanu și Alexandru Iacob. Și de ce nu, merită cu prisosință și cel care vine și când e nevoie pune presiune pe noi, sau când merităm ne încurajează. E vorba de primarul Mioveniului, domnul Georgescu”, a spus Pelici, la microfonul DigiSport. 

Mai multe știri din Liga 2:

Ionuț Badea, anunțat la U Cluj! Ce se întâmplă cu antrenorul Costel Enache

Mititelu Jr, anunț războinic înainte de meciul cu Rapid: „Gata cu victoriile lor!” » Prime pentru olteni

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează